01 / 05 / 2024

Mt Ticaret Mühendislik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi

Mt Ticaret Mühendislik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi

Mt Ticaret Mühendislik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi Mehmet Gümüş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Karacabay Dış Ticaret Mühendislik Hizmetleri ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hocapaşa Şubesi açıldı!

Karacabay Dış Ticaret Mühendislik Hizmetleri ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hocapaşa Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Karacabey tarafından açıldı. 

KB Taahhüt Ticaret Mühendislik İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

KB Taahhüt Ticaret Mühendislik İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Kaba tarafından kuruldu.

Otello Dış Ticaret Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otello Dış Ticaret Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıkahya tarafından kuruldu.

Mt Ticaret Mühendislik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mt Ticaret Mühendislik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi Mehmet Gümüş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dera Mühendislik Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dera Mühendislik Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şenol Tüysüz, Yaşar Tüysüz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Dertaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dertaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Derviş Karali, Taşkın Karali tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta Ümraniye, Esenevler Mahallesi'nde kuruldu.

Gravite Mimarlık Mühendislik Tasarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gravite Mimarlık Mühendislik Tasarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Talat Semih Önal tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Mart'ta Kadıköy, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Nirvana Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nirvana Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rıfat Barçak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Bahçelievler, İzzettin Çalışlar Caddesi, Ihlamur Sokak'ta kuruldu.

G4C İnşaat Mühendislik Danışmanlık ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G4C İnşaat Mühendislik Danışmanlık ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Çetin, Erdem Çelikbilek tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta Ataman Karina Sitesi'nde kuruldu.

Altay Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmed Altay tarafından 50 bin TL'lik sermaye 21 Mart 2014 tarihinde Bostancı, Mehmet Şevkipaşa Caddesi'nde kuruldu.

SDC İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SDC İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Emre Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

MDK Mühendislik Danışmanlık ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MDK Mühendislik Danışmanlık ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Doğan Kupık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Bağcılar, Yüzyıl Mahallesi, Matbaacılar Caddesi'nde kuruldu.

Akkar Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Restorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkar Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Restorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Karahan, Burak Kargın tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Mt Ticaret Mühendislik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi Haberi

Mt Ticaret Mühendislik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi


Mt Ticaret Mühendislik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Gümüş tarafından kuruldu. 


Mt Ticaret Mühendislik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi iş konusu;  1.Sirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiligi ve ilgili resmi kurumlardan her türlü insaat ve iskan ruhsat islemleri yapmak. Çizmis oldugu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dısı proje yarısmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dısından almıs oldugu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya baska bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliginin yapılabilecegi isler...