07 / 05 / 2024

Mta Özsoy İnşaat Kimin

Mta Özsoy İnşaat Kimin

Mta Özsoy İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özat Özsoy ve Murat Özsoy ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bugüne kadar 30 milyar TL'lik iş bitiren Özsoy Grup konkordato talep etti!

Aralarında İncirlik Üssü’ndeki bir projenin de yer aldığı 150 kadar dev projede imzası bulunan Özsoy İnşaat'ın 3 şirketi için konkordato talep edildi.

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy ve Bünyamin Öz ortaklığında kuruldu.

Mta Construction İnşaat ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mta Construction İnşaat ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tahir Aydemir tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mta Özsoy İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mta Özsoy İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özat Özsoy ve Murat Özsoy ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Özsoy İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Özsoy İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Özsoy imzasıyla kuruldu.

MTA Tek İnşaat Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTA Tek İnşaat Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sıarheı Patayeu tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak Alver'de kuruldu.

Özsoy Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsoy Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Kılıç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

İşadamı Rafet Özsoy vuruldu!

İstanbul Küçükçamlıca'daki Şahsuvaroğlu Villaları'nda İşadamı Rafet Özsoy, vuruldu.. Özsoy, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Rafet Özsoy, 2009 yılında Atatürk Kültür Merkezi'nin yenilenme ihalesini kazanan Özsoy İnşaat'ın başında bulunuyor.

Özsoy İnşaat Collesium projesini 20 milyon TL yatırımla inşa ediyor!

Ozsoy İnşaat şirket ortağı Alper Özsoy dünyanın yedi harikasından biri olan Collesium'un söz konusu projede ele alındığını belirterek, "Türkiye'de ilk tarihi dokulu rezidans projesini hayata geçiriyoruz" dedi.

Özak Akın Nakliyat Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özak Akın Nakliyat Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Akın, Arzu Akın Şekercioğlu, Esra Akın, Dila Özsoy, Hüseyin Özsoy tarafından 21 Nisan'da kuruldu.

MTA Yükselen İnşaat Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTA Yükselen İnşaat Yatırım Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 2 Mart 2015'te, Ataşehir 'de Mustafa Andaç Yüksel Müdürlüğü 'nde kuruldu.

MTA İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

MTA İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Nedim Songül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak 2015 tarihinde Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.

Mta Özsoy İnşaat Kimin Haberi

Mta Özsoy İnşaat Kimin


Mta Özsoy İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Özat Özsoy ve Murat Özsoy ortaklığında kuruldu. 


Mta Özsoy İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Mta Özsoy İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Yenişehir Mah.Sümbül Sk. No:10/150...