05 / 07 / 2024

MTA Tek adres

MTA Tek adres

MTA Tek İnşaat Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sıarheı Patayeu tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak Alver'de kuruldu.

Yatırımcısını son gün de sevindirdi! Borsada yılın son işlem gününde tarihi rekor!

Özellikle elindeki parasını enflasyondan korumak amacındaki yatırımcının 2022 boyunca tek adres olarak gördüğü borsada, senenin son işlem günü yine tarihi bir rekorla tamamlandı.

BİM 15 Temmuz kataloğu! 15 Temmuz Cuma BİM kataloğu yayınlandı mı?

BİM 15 Temmuz kataloğu vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Uygun fiyatlarla alışveriş yapmak isteyenler için BİM tek adres! İşte BİM 15 Temmuz 2022 Cuma kataloğu!

Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Toplam 163 adet daireden oluşan Pendik Demirtaş Palas projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 11 bin 600 metrekare alana sahip. Peki Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

MTA Tek İnşaat Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTA Tek İnşaat Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sıarheı Patayeu tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak Alver'de kuruldu.

Nurol Life Seyrantepe adres bilgileri!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje tek blok şeklinde yükseliyor. Nurol Life Seyrantepe adres bilgileri kapsamında İstanbul Seyrantepe, Huzur Mahallesi Cendere Yolu Caddesi'nde inşa ediliyor.

İzmir Sea Homes Paşalimanı adres!

Toplam 4000 metrekare arsa alanında yükselen proje tek blok şeklinde yükseliyor. İzmir Sea Homes Paşalimanı adres bilgileri kapsamında İzmir İl 'i Çeşme İlçe 'sinde bulunuyor.

Kocaeli Belediyesi'nden Mekansal Adres Kayıt Sistemi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) adı verilen ve vatandaşların inşaat ruhsatı, iskan belgelerini hızlı ve güvenilir bir şekilde alabildiği hizmeti ilk ve tek kullanan Büyükşehir Belediyesi oldu.

Çekmeköy Zin D Rezidans satış ofisi adres!

Çekmeköy Zin D Rezidans satış ofisi adres bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. 6 katlı tek bloktan ve 28 daireden oluşan Çekmeköy Zind D Rezidans projesi İstanbul Çekmeköy'de yükseliyor.

Çekmeköy Çamlık 18 adres!

Üsküdar– Çekmeköy metrosunun Çekmeköy durağına yakın mesafede yükselen Çamlık 18 Evleri 18 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Çekmeköy Çamlık 18 adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

My Newwork adres bilgileri!

My Newwork adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Yüzde 50 peşinatla firma bünyesinde 30 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan My Newwork projesi tek blok halinde yükseliyor...

Seyr-i Adalar Maltepe adres bilgileri!

Seyr-i Adalar Maltepe adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Tek blok halinde inşa edilen Seyr-i Adalar projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Ümraniye Antasya Residence adres bilgileri!

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antasya Residence 42 katlı tek blok şeklinde İstanbul Anadolu yakası Ümraniye'de yükseliyor. Ümraniye Antasya Residence adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

MTA Tek adres Haberi

MTA Tek adres

MTA Tek İnşaat Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sıarheı Patayeu tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak Alver'de kuruldu. 


MTA Tek İnşaat Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Özel ve resmi kuruluşların her nevi yeraltı ve yerüstü inşaat tesislerini yapmak, tekliflerde bulunmak, işletmek ve gerekli her nevi makine ve aletleri yurt içinden satın almak veya ithal etmek. b. Çelik,beton,kagir,ahşap, prefabrike her türlü inşaat işleri,yollar,köprüler,limanlar, barajlar,kanallar yapmak,yaptırmak,. c. Her türlü mimarlık, mühendislik faaliyetlerinde bulunmak ve bu konularla ilgili teknik danışmanlık yapmak. d. Başta inşaat malzemeleri olmak üzere her türlü malın alım, satım, ithalat, ihracat ve pazarlamasını yapmak. e. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi...