28 / 04 / 2024

Yatırımcısını son gün de sevindirdi! Borsada yılın son işlem gününde tarihi rekor!

Yatırımcısını son gün de sevindirdi! Borsada yılın son işlem gününde tarihi rekor!

Özellikle elindeki parasını enflasyondan korumak amacındaki yatırımcının 2022 boyunca tek adres olarak gördüğü borsada, senenin son işlem günü yine tarihi bir rekorla tamamlandı.



Türkiye’de tıpkı sosyal yaşantıda olduğu gibi finans piyasalarında da, acısıyla, tatlısıyla bir yılın daha geride kaldı.

Özellikle elindeki parasını enflasyondan korumak amacındaki yatırımcının 2022 boyunca tek adres olarak gördüğü borsada senenin son işlem günü tamamlandı.

Yatırımcısını son gün de sevindirdi! Borsada yılın son işlem gününde tarihi rekor!

Yıl içerisinde özellikle de son aylarda her gün yeni rekorlara alışan yatırımcının yüzünü güldüren borsa, yılın son işlem gününde de şaşırtmadı.

2023 senesine girmek için artık saatler sayılırken borsa, son işlem gününde de yatırımcısının yine yüzünü güldürürken, yine tarihi bir rekora imza attı.

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,59 artışla 5.509,16 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışını gerçekleştirdi ve gördüğü en yüksek seviye rekorunu 5.562,98 puana taşıdı.

BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 32,24 puan artarken, toplam işlem hacmi ise 115,6 milyar TL seviyesinde gerçekleşmiş oldu.

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön