19 / 05 / 2024

M.T.Z. Ibrahim Elkhorazaty

M.T.Z. Ibrahim Elkhorazaty

Ökoplan Turkey Mimarlık Mühendislik Şehir Planlama ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Gökhan Murat Kalsın, Said İhsan Deeb Sorour, Bülent Ferhat Kalsın, Kenan Serhat Kalsın, M.T.Z. Ibrahim Elkhorazaty tarafından kuruldu.

Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Net yanıt geldi! Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününde, yukarı yönlü hareket ediyor. Yükseliş karşısında yatırımcılar ''Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız?'' sorusunu araştırırken net yanıt geldi. Dolar ne kadar olacak? Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru.

Kahramanmaraş depremleri sonrası tüm Türkiye alarmda! Bina güçlendirme ve prefabrik ev yapımı talepleri katlandı!

Tüm Türkiye’yi yasa ve üzüntüye boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından deprem testi ve bina güçlendirme talepleri arttı. Taleplerin yarıdan fazlası İstanbul’dan gelirken, prefabrik ev yapımı taleplerinin de yüzde 488 oranında artış gösterdiği belirtildi.

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi en ucuza nerede satılıyor? İşte Tefal 9 Mart 2023 fiyat listesi

Türk kahve makinesi arayışı içinde olanlar için, Tefal Köpüklüm Türk Kahve Makinesi'ni en ucuza nereden alırsınız sizin için araştırdık. İşte Tefal 9 Mart 2023 fiyat listesi

Ulaştırma Bakanlığı mülakatsız personel alıyor! 3 gün sonra resmen sona eriyor! Başvuru için elinizi çabuk tutun!

Ulaştırma Bakanlığı mülakatsız personel alımını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Başvuru için elinizi çabuk tutun. İşte detaylar!

Promosyon alamadım diye üzülmeyin! Devlet herkese verecek! Başvuran 7 bin 200 TL'yi kapıyor! Şimdi hemen tıklayın!

Promosyon alamadım diye üzülmeyin! Devlet herkese verecek! Devlet, düşük gelirli ve zor durumdaki insanlara sosyal yardımlar sunuyor. Bu çerçevede devlet, ailelere, çalışanlara, işsizlere, engelli ve yaşlılara, kronik hastalığı olan vatandaşlara maddi destek sağlıyor. İşte o yardımlar...

Polisevi hemen sınavsız mülakatsız personel alıyor! İlkokul, ortaokul, lise, üniversite mezunları sakın kaçırmayın!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden merakla beklenen yeni personel alım ilanları yayımlanıyor. Yayımlanan son ilanlara göre, polisevinin sınavsız mülakatsız işçi alımı gerçekleştirileceği açıklandı. Peki Polisevi personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Arsa alınırken nelere dikkat edilmelidir? Yatırım için arsa alınır mı? Tüm detaylar...

Satılık arsa ilanlarını incelerken sizin ölçütlerinize tam olarak uyum sağlayıp sağlamadığını öğrenmenizi daha sonra bir hayal kırıklığı yaşamamanız için oldukça önemli. Arsa alınırken nelere dikkat edilmelidir? Yatırım için arsa alınır mı? Tüm detaylar...

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasında kira kavgası!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin arttığı miras kavgasında  Prof. Öz, kız kardeşinin Mustafa Öz’den kalan yalıyı 85 bin liraya S.T.’ye kiraladığını öne sürdü.

24 Gayrimenkul'ün onaylanan iç tüzüğü yayınlandı!

24 Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. SME Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Sermaye Piyasası Kurulu'nun 30 Kasım 2020 tarihli E-12233903-320.01.01-12166 sayılı yazısı ile onaylanan iç tüzük yayınlandı.

Tüzün Tasarım Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüzün Tasarım Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Özgü Tüzün tarafından kuruldu.

TEVAK'ın acı günü! Yaşar Tüzüner vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) mütevelli üyesi Yaşar Tüzüner vefat etti.

M.T.Z. Ibrahim Elkhorazaty Haberi

M.T.Z. Ibrahim Elkhorazaty

Ökoplan Turkey Mimarlık Mühendislik Şehir Planlama ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Gökhan Murat Kalsın, Said İhsan Deeb Sorour, Bülent Ferhat Kalsın, Kenan Serhat Kalsın, M.T.Z. Ibrahim Elkhorazaty tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da kuruldu.


Ökoplan Turkey Mimarlık Mühendislik Şehir Planlama ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü mimari projelerinin hazırlanması, kontrollük, proje denetim, müşavirlik ve danışmanlık hizmetleri yapmak, 2- Her türlü Restorasyon, Mimarlık, elektrik, elektronik ve elektromekanik, inşaat mühendisliği, haritacılık, Şehir planlama, trafik ve ulaşım mühendisliği ve su mühendisliği hizmetleri  vermek, bu iştigal alanlarında gerekli alt yapı ve üst yapı sistemlerini oluşturmak, alan planlaması, iskan rehabilitasyonları, yeniden uyarlamalı gelişim projeleri, sismik ve iyileştirme programları, afet sonrası ıslah programları, çevre düzenleme ile peyzaj projeleri ve görüntülü...