04 / 05 / 2024

Muammer Aksoy

Muammer Aksoy

Kese Dağı ve tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri hakkında konuşan Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Kaymakam Muammer Aksoy ilçenin kaderinin değişeceğini dile getirdi...

BSF Mobilya Tasarım İnşaat Yapı ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BSF Mobilya Tasarım İnşaat Yapı ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muammer Aksoy tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Mayıs'ta kuruldu.

Aksoy Plus Alüminyum Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aksoy Plus Alüminyum Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Sefer Aksoy tarafından kuruldu.

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Bahattin Aksoy tarafından kuruldu.

Metal Yapı'nın acı günü! Hamdi Aksoy vefat etti!

Metal Yapı Holding'in kurucularından ve Onursal Başkanı Hamdi Aksoy, hayatını kaybetti.

Prof. Dr. Ercan Aksoy'dan Bingöl depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, Bingöl depremiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Muammer Aksoy'un evi yıkılıyor!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı, dün de evin yıkımına başlandı.

Muammer Aksoy'un evi için yapılan tescil başvurusuna red!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı. Gerekçe olarak ise "Kültür varlığı niteliği taşmıyor" denildi.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek.

Muammer Keskin'den Şişli'nin yapı stokuna ilişkin açıklama!

Şişli’nin günlük nüfusunun gelip geçenlerle 3 milyonu aştığına dikkat çeken Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Ahmet Aksoy, Hümeyra Aksoy ve Murat Ali Aksoy ortaklığında kuruldu.

Aksoy Dizayn Çizim İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Dizayn Çizim İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Songül Aksoy tarafından kuruldu.

Aksoy Construction İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Construction İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Gökbörü Aksoy tarafından kuruldu.

Tezcan Karakuş Candan'dan Muammer Aksoy'un evinin yıkılmasına tepki!

Prof. Muammer Aksoy, 31 Ocak 1990 tarihinde Ankara Bahçelievler’deki evinin önünde suikaste uğramıştı. Muammer Aksoy’un evi kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin konuştu.

Ercan Aksoy: Yapılaşma faylara göre yapılmalı!

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, fayların yerine, deprem üretme potansiyellerine göre yapılaşma ve yerleşme alanları yapılması gerektiğini söyledi.

Muammer Aksoy Haberi

Muammer Aksoy

Kuşadası Kaymakamlığı'nın önderliğinde, Güney Ege Kalkınma Ajansı'nm (GEKA) desteğiyle hazırlanan 'Kese Dağı ve tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri' için kapanış toplantısı yapıldı. 



Projeyi duyduğu ilk günden bu yana heyecan içinde olduğunu söyleyen CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, gerekli desteği vereceklerini söyledi. İmar'da yeni adım Projeyle ilgili olarak bölgenin imar planı konusunda bazı adımlar attıklarını ifade eden Kayalı, "Bu projenin burada kalmaması, hayata geçmesi lazım. 



Projenin tamamının bir anda gerçekleşmesi de çok önemli değil ama yeter ki bir yerden başlayalım. Bu yaza doğru Kese Dağı'nm, Orman Bakanlığının izin verdiği ölçüde mesire alanı olarak düzenlenmesi için adımlar atacağız. Bisiklet yolunun bir bölümü açılmış, burası çok küçük bir mali kaynakla düzenlenebilir. İnsanlarımızın daha çabuk benimsemesini sağlamak için bir an...