04 / 05 / 2024

Muammer Arpaguş

Muammer Arpaguş

Vessam Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İshak Sarı, Muammer Arpaguş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Muammer Aksoy'un evi yıkılıyor!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı, dün de evin yıkımına başlandı.

Muammer Aksoy'un evi için yapılan tescil başvurusuna red!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı. Gerekçe olarak ise "Kültür varlığı niteliği taşmıyor" denildi.

Muammer Keskin'den Şişli'nin yapı stokuna ilişkin açıklama!

Şişli’nin günlük nüfusunun gelip geçenlerle 3 milyonu aştığına dikkat çeken Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Tezcan Karakuş Candan'dan Muammer Aksoy'un evinin yıkılmasına tepki!

Prof. Muammer Aksoy, 31 Ocak 1990 tarihinde Ankara Bahçelievler’deki evinin önünde suikaste uğramıştı. Muammer Aksoy’un evi kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin konuştu.

Muammer Keskin'den deprem ve toplanma alanı açıklaması!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, "2012'den günümüze kadar yaklaşık bin 900 taşınmaz riskli yapı olarak tespit edildi ve bin 600'ünün yıkımı gerçekleştirildi" dedi.

Muammer Keskin: Şişli'de en az beş mahallede yerinde dönüşüm şart!

İstanbul Şişli'deki çalışmalar hakkında bilgi veren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçede bulunan en az 5 mahallenin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Muammer Keskin'den Şişli'deki toplanma yerlerine ilişkin açıklama!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, eski Marmara Üniversitesi Nişantaşı kampüsü arsasının İBB'nin değil AFAD'ın toplanma alanı olduğunu belirtti. Keskin, deprem olsa bir kişinin bile oraya giremeyeceğini dile getirdi.

Muammer Keskin: Şişli'nin en büyük sorunu yapı stoku!

Şişli’nin en büyük sorunlarından birinin yapı stoku olduğunu dile getiren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, “İlçemizde zemin sağlam ama binalar ömrünü tamamlamış durumda. Bu sorunları ortadan kaldıracak çalışmaları hazırlıyoruz” diye konuştu.

İnşaat ustası Muammer Şahin milli sporcu oldu!

Dünya Şampiyonu Muammer Şahin müsabaka olmadığı zamanlarda inşaatlarda ustalık yapıyor. Milli halterci olan Şahin, borçları yüzünden son girdiği kampı da terk etmek zorunda kaldı.

Muammer Karaca Tiyatrosu'nun restorasyonu 2021'de tamamlanacak! 

Beyoğlu’ndaki Muammer Karaca Tiyatrosu’nu restore etmek için İBB’nin açtığı ihale sonuçlandı. Ünlü tiyatro binası 15 milyon 244 bin liraya restore edilecek. Restorasyon çalışmalarının 2021'de tamamlanması planlanıyor. 

Sivas Muammer Kangal Konağı restore edildi!

Sivas'taki geleneksel Osmanlı sivil mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan Muammer Kangal Konağı, Sivas Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalarla restore edildi.

Yalova Valisi Muammer Erol'dan deprem açıklaması!

Yalova Valisi Muammer Erol, deprem sonrasında ilk resmi açıklama yaptı. Erol, ''Birimlerimize şu ana kadar can ve mal kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar düşmemiştir" ifadelerini kullandı.

Muammer Arpaguş Haberi

Muammer Arpaguş

Vessam Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İshak Sarı, Muammer Arpaguş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu. Vessam Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Vessam Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Doğu Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi, Narin Sokak,...