27 / 04 / 2024

Muammer Emanet biyografi

Muammer Emanet biyografi

Prime Gayrimenkul Değerleme Şirketi'nde Değerleme Müdürü olan Muammer Emanet kimdir? Muammer Emanet, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muammer Emanet, ne zamandan beri bu şirkette değerleme müdürü olarak görev alıyor?

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Mehmet Kalyoncu ‘Emanet’ adlı bestesini 100 yıllık Cumhuriyet’e armağan etti!

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Kalyoncu, Cumhuriyet’in 100. yılına ithafen bestelediği “Emanet” adlı eserini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonu’nda düzenlenen Gala’da seslendirdi.

Nagehan Emanet Emlak Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nagehan Emanet Emlak Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nagehan Emanet tarafından kuruldu.

Muammer Aksoy'un evi yıkılıyor!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı, dün de evin yıkımına başlandı.

Muammer Aksoy'un evi için yapılan tescil başvurusuna red!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı. Gerekçe olarak ise "Kültür varlığı niteliği taşmıyor" denildi.

Muammer Keskin'den Şişli'nin yapı stokuna ilişkin açıklama!

Şişli’nin günlük nüfusunun gelip geçenlerle 3 milyonu aştığına dikkat çeken Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Tezcan Karakuş Candan'dan Muammer Aksoy'un evinin yıkılmasına tepki!

Prof. Muammer Aksoy, 31 Ocak 1990 tarihinde Ankara Bahçelievler’deki evinin önünde suikaste uğramıştı. Muammer Aksoy’un evi kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin konuştu.

Muammer Keskin'den deprem ve toplanma alanı açıklaması!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, "2012'den günümüze kadar yaklaşık bin 900 taşınmaz riskli yapı olarak tespit edildi ve bin 600'ünün yıkımı gerçekleştirildi" dedi.

Muammer Keskin: Şişli'de en az beş mahallede yerinde dönüşüm şart!

İstanbul Şişli'deki çalışmalar hakkında bilgi veren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçede bulunan en az 5 mahallenin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Muammer Keskin'den Şişli'deki toplanma yerlerine ilişkin açıklama!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, eski Marmara Üniversitesi Nişantaşı kampüsü arsasının İBB'nin değil AFAD'ın toplanma alanı olduğunu belirtti. Keskin, deprem olsa bir kişinin bile oraya giremeyeceğini dile getirdi.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul 1453’ten beri bize emanet!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul’la ilgili “Tüm gerekçeleriyle sıkıntılı bir iş.1453’ten beri de Fatih Sultan Mehmet bu şehri fethettiği günden beri de bize emanet. Biz, emanete ihanet etmek istemiyoruz” dedi.

Fundaroma Alışveriş Merkezi'nin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet!

FUNDAROMA alışveriş merkezinin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet. Projenin 2021 yılının 3. çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Hazal Kaya'nın bebek odası 3 Moms’a emanet!

Ali Atay ile geçtiğimiz mart ayında evlenen Hazal Kaya, 8.5 aylık hamile. Kaya'nın bebek odasının dekorasyonunu ‘3 Moms’a emanet etti.

Muammer Emanet biyografi Haberi

Muammer Emanet biyografi

Muammer Emanet kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünden 2005 yılında mezun olan Muammer Emanet, 2006 yılı başı itibariyle gayrimenkul sektöründe çalışmaya başlamıştır. 2007 yılı Eylül ayına kadar Boğaziçi Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Vektör Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmalarında görev almıştır. 2007 yılı Eylül ayı itibariyle Colliers International’a katılmıştır. 


Muammer Emanet, Colliers International danışmanlık departmanında danışman olarak gayrimenkul değerlemesi, finansal fizibilite, pazar araştırma ve konsept geliştirme raporlarından sorumlu olarak 2,5 yıl çalıştı. Birçok ulusal ve uluslararası kuruluşa değerleme, fizibilite, pazar araştırması ve konsept belirleme raporlarının hazırlanmasında görev aldıktan sonra 2010 yılında Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’de Değerleme Departmanı Müdürü olarak göreve başlamıştır. 


Muammer Emanet 2005 senesinde başlamış olduğu İstanbul Teknik Üniversitesi, Gayrimenkul Geliştirme Yüksek Lisans Programını...