09 / 05 / 2024

Muammer Erol kimdir

Muammer Erol kimdir

Konya Valisi Muammer Erol kimdir? Konya Valisi Muammer Erol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muammer Erol, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Muammer Erol...

Muammer Erol Konya stadyumun inşaatını gezdi!

Konya Valisi Muammer Erol, Torku Konyaspor yöneticileri ve futbolcular, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından UEFA kriterlerine uygun yapılan 42 bin kişilik olan yeni stadyumun inşaatını gezdi...

Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?

Sabancı ailesinin ikinci kuşak üyelerinden olan Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor? Erol Sabancı yaşıyor mu? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

Hasan Tuncay Erol Kimdir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur?

Hasan Tuncay Erol ne iş yapıyor? Hasan Tuncay Erol’un mesleği nedir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur? İşte detaylar!

Erol Göker Kimdir?

Erol Göker kimdir? Erol Göker’in mesleği nedir? Erol Göker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Bilecik kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Datagate Bilgisayar malzemeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik  kimdir? Kaç yaşında? Erol Bilecik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Erol Bilecik'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Erol Bilecik'in hayatına dair merak edilenler.

Nevres Erol Bilecik Kimdir?

Nevres Erol Bilecik kimdir? Nevres Erol Bilecik’in mesleği nedir? Nevres Erol Bilecik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Kaya Kimdir?

Erol Kaya kimdir? Erol Kaya’nın mesleği nedir? Erol Kaya nereden mezundur? İşte detaylar!

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

Yalova Valisi Muammer Erol'dan deprem açıklaması!

Yalova Valisi Muammer Erol, deprem sonrasında ilk resmi açıklama yaptı. Erol, ''Birimlerimize şu ana kadar can ve mal kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar düşmemiştir" ifadelerini kullandı.

Ahmet Ender Erol kimdir?

Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne, İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol atandı. Peki, Ahmet Ender Erol kimdir?

Konya Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Konya Valisi Muammer Erol huzurunda Apak Mahallesinde mülkiyeti Karapınar Belediye Başkanlığına ait taşınmaz üzerine 24 derslikli Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temel inşaatı başladı.

Orhan Erdil kimdir?

Türkiye'nin ilk 45 katlı projesini Erol Simavi ile yapmaya çalışan ve 1984 yılında Türkiye'nin ilk lagün projelerini, İzmir Atakent ve Mavişehir projelerini yapan Yüksek Mimar Orhan Erdil kimdir?

Erol Demir kimdir?

Sultanbeyli Müteahhitler Derneği Başkanı Erol Demir kimdir? Erol Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Demir, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Müteahhit Erol Demir..

Muammer Erol kimdir Haberi

Muammer Erol kimdir

Muammer Erol kimdir?

Muammer Erol, 1962 yılında Kayseri - Bünyan İlçesinde doğdu, İlköğretim ve lise eğitimini Bünyan'da tamamladı. 


1984 yılında İstanbul Hukuk Fakültesini bitirdi. 


1984-1995 yılları arasında sırasıyla, Tekirdağ Saray Kaymakam Vekilliği, Burdur Kemer, Muş Bulanık İlçeleri kaymakamlıkları yaptıktan sonra; Muş Vali Yardımcılığı ve Bolu Göynük kaymakamlığı görevinde bulundu. 


1995 yılında Mülkiye Müfettişi oldu, İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığının Ankara Grubunda görev aldı. Dil eğitimi için 6 ay süreyle ABD'ye giderek Yurtdışında dil eğitimi ve enformasyon eğitimi aldı. İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı İdari Genel Sekreter Yardımcılığı ve Elazığ Valiliği görevlerini ifa etti. 


04.08.2013 tarihinde, Resmi Gazetede yayınlanan kararname ile Konya Valiliğine atandı.


İngilizce bilen Muammer EROL, evli olup 3 çocuk...