16 / 05 / 2024

Muammer Tün kimdir

Muammer Tün kimdir

Yrd. Doç. Dr. Muammer Tün, Eskişehir’de olası büyük depremlere karşı bir an önce tedbirlerin alınması gerektiğini belirterek, "İl Deprem Master Planı’nın hazırlanmasına yönelik çalışmalar yetkililer tarafından acilen başlatılmalıdır" dedi.

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Meltem Taylan Aydın'ın kim olduğu ve Meltem Taylan Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilen detaylar. Meltem Taylan Aydın'ın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Sinan Aygün kimdir?

İş adamı ve siyasetçi olan Sinan Aygün bugün kadar hangi görevlerde bulundu, nerelerde çalıştı? İnşaat sektörüne ne zaman girdi? Sinan Aygün kimdir?

Hasan Yalçın kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın kimdir? Hasan Yalçın bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Hakan Tüzün Şengün kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimari Tasarım bölümünde doktora çalışmasını sürdürmekte olan Hakan Tüzün Şengün kimdir? Hakan Tüzün Şengün, bugüne kadar hangi mimari çalışmalara imza attı?

Nuri Özaltın kimdir?

Nuri Özaltın, En zengin 100 Türk Listesi içerisinde yer alıyor. Peki, Nuri Özaltın kimdir? Nuri Özaltın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nuri Özaltın..

Hüseyin Şahin Tüzen kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Hüseyin Şahin Tüzen kimdir? Hüseyin Şahin Tüzen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Şahin Tüzen, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Hüseyin Şahin Tüzen..

Muammer Türker, Expo 2016 Sergi Alanı'nı inceledi!

Antalya Valisi Muammer Türker, Expo 2016 Sergi Alanı'nda incelemelerde bulundu. Antalya Valisi Muammer Türker, Aksu'da yapımı devam eden Expo 2016 Antalya Sergi Alanı'nda incelemelerde bulundu.

1998 yılında Nemlizade Tütün Deposu 16.250.000 dolara satılmış!

1998 yılında açık artırmayla satışa çıkarılan Deniz Nakliyat'a ait Paşalimanı'ndaki Nemlizade Tütün Deposu, 16 milyon 250 bin dolara (4.3 trilyon) Korkmaz Yiğit'e satılmış. 7 kattan oluşan binanın her katı bin metrekareymiş.

Muammer Türker Antalya Stadyumu'nun inşaatını inceledi!

Antalya Valisi Muammer Türker, inşaatı devam eden 33 bin kişilik Antalya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu. Vali Türker, stadı gezerek, Caleroğlu'ndan ve inşaat sorumlularından devam eden inşaat hakkında bilgiler aldı.

Muammer Türker Antalya Stadyumu'nda inceleme yaptı!

Antalya Valisi Muammer Türker, inşaatı devam eden Antalya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu. Vali Türker, stadı gezerek, inşaat sorumlularından devam bilgi aldı.

Muammer Türker, Antalya Stadı'nın inşaatını inceledi!

Antalya Valisi Muammer Türker, inşaatı devam eden Antalya Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. Burhanettin Hacıcaferoğlu tarafından karşılanan Vali Türker, stadı gezerek, inşaat sorumlularından devam bilgiler aldı.

Pelin Akın kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın kimdir? Pelin Akın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Pelin Akın, ne zamandan beri Akfen GYO'da yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veriyor? İşte Pelin Akın...

Selim Akın kimdir?

Akfen GYO Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selim Akın, ne zamandan beri Başkan Vekili olarak hizmet veriyor? İşte Selim Akın...

Muammer Tün kimdir Haberi

Muammer Tün kimdir


Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Muammer Tün, Eskişehir’de olası büyük depremlere karşı bir an önce tedbirlerin alınması gerektiğini belirterek, "İlimizde yapılmamış olan İl Deprem Master Planı’nın hazırlanmasına yönelik çalışmalar yetkililer tarafından acilen başlatılmalıdır" dedi.



Yrd. Doç. Dr. Tün, Eskişehir’de 17 Ocak saat 02:47:37’de 4.3 büyüklüğünde meydana gelen depremin merkezinin Alınca mevkii olarak belirlendiğini hatırlatarak, bir depremin yerleşim yerlerine olan etkilerini belirleyebilmek için deprem kayıt istasyonlarından deprem anında ölçülen yer sarsıntısı bilgilerinin kullanıldığına dikkat çekti. Tün, “Bu amaçla Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü tarafından Eskişehir kent merkezinin 13 farklı noktasında 24 saat kesintisiz olarak işletilen deprem izleme istasyonları bulunmaktadır. Bu istasyonlar, deprem anında ölçtükleri yer sarsıntısı miktarlarını ilgili kişilere deprem anında göndererek...