28 / 04 / 2024

Mubarak Alı Mohammed Mohammed

Mubarak Alı Mohammed Mohammed

Kartal Almubarek Turizm Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nebeel Khazaal Zamıl Al-Saadı ve Mubarak Alı Mohammed Mohammed ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile B.S. Mohammed Alı M ve Mubarak Mohd F Al-Hajrı ortaklığında kuruldu.

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. A. Abdulla Mohammed Alsaeedı tarafından kuruldu.

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mohammed Hasan Al-Janabı tarafından kuruldu.

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te A. Salım Ftaııh ve Mohammed Salım Fateh ortaklığında kuruldu.

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah ahmed F.A.Al-Meri, Badr Ahmed F. Abukassımalmerı ve Mohammed Ahmed F.Abukassımalmerı ortaklığında kuruldu.

Al Kimma Gıda İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kimma Gıda İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed K.M. Mohammed, Zeyad Alakhwan ve Zaid A.F. Al Azzawi tarafından kuruldu.

Al Nahdi Group İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Nahdi Group İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed S.M. Al Nahdi tarafından kuruldu.

Al Sawljan Group Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sawljan Group Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Kamal Omar S. Mohammed ve Yacoub I.Y. Alagheani ortaklığında kuruldu.

Al Emadi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Al Emadi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed İmad M. Mohammed, Ali Najat Ridha, Amal Obaid J. Jasim, Hussein İmad M. Mohammed ve İmad M. Jasim ortaklığında kuruldu.  

Al Yaman Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Al Yaman Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Jasım M. Mohammed ve Mohammed K.D. Aldhaherı ortaklığında kuruldu.

Al Kaptan Group İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kaptan Group İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Alı S. Al-Ahmadı  tarafından kuruldu. 

Asreen Oto Kiralama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asreen Oto Kiralama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Mohammed R. Rafaat tarafından kuruldu. 

Al Sadaaqa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sadaaqa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Saıf Hameed M. Mohammed ve Wısam Alı Mahmood ortaklığında kuruldu. 

Mubarak Alı Mohammed Mohammed Haberi

Mubarak Alı Mohammed Mohammed

Kartal Almubarek Turizm Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nebeel Khazaal Zamıl Al-Saadı ve Mubarak Alı Mohammed Mohammed ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Kartal Almubarek Turizm Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya  vermek.Gayrimenkuller  üzerine irtifak,intifa,sükna,katmülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek Gayrimenkul danışmanlığı ve eksperliği yapmak ,ekspertiz raporları hazırlamak hazırlatmak.Hertürlü inşaat taahhüt işleri konut,ticarethane,ve işyeri inşaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek.Başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat yapmak ,yaptırmak b-)Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, gibi...