21 / 05 / 2024

Mubariz Gurbanoğlu ceza

Mubariz Gurbanoğlu ceza

Azeri iş adamı Mubariz Gurbanoğlu'nun "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

Fahiş fiyatlı bilet satışları mercek altında! Kurallara uymayanlara ceza kesilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında fahiş fiyatlı bilet satışlarına izin verilmeyeceğini kaydetti. Kurallara uymayanlara ceza kesileceği belirtildi.

Mubariz Gurbanoğlu'na FETÖ'ye üyelikten dava açıldı!

Azeri iş adamı Mubariz Gurbanoğlu'nun "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Mubariz Mansimov Gurbanoğlu kimdir?

Azerbaycan kökenli Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, 2007'de ‘Gurbanoğlu’ soyadını aldı ve Türk vatandaşı oldu. Türkiye merkezli Palmali grubun başkanı olan Gurbanoğlu, 2014’te Türkiye’nin en zengin 10 iş insanı listesine girdi...

Mubariz Mansimov Gurbanoğlu tutuklandı! 

Palmali Grubu'nun kurucusu Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sürdürülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştı. Dün gece mahkemeye çıkan Gurbanoğlu hakkında tutuklama kararı verildi...

Mubariz Mansimov Gurbanoğlu gözaltına alındı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında Palmali Grubu’nun kurucusu Azeri kökenli Mubariz Mansimov Gurbanoğlu gözaltına alındı.

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticileri serbest bırakıldı!

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturmada karar az önce çıktı. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilerin tamamını adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. 

Palmali Holding, Türkiye'de milyar dolarlık inşaat yatırımı yaptı!

Palmali Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gurbanoğlu, Türkiye'ye gemi, turizm ve inşaat alanlarında 1,5 milyar doların üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi. Gurbanoğlu, Türkiye'nin yatırım en uygun ülkelerin başında geldiğini de belirtti.

Ahmet Sakızoğlu’na her bir dolandırıcılık eylemi için 3 yıl hapis cezası!

Antalya'da maket üzerinden ev satarak piyasayı dolandırdığı suçlamasıyla yargılanan müteahhit Ahmet Sakızoğlu'na, ceza yağdı. Sakızoğlu, her bir dolandırıcılık eylemi için 3 yıl hapis ve 1200′er lira para cezasına mahkum edildi.

Aziz Kocaoğlu imar davasından yargılandı!

Aziz Kocaoğlu ile bazı eski ve yeni ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediye Meclisinin AK Partili ve CHP'li üyelerinin aralarında bulunduğu 128 sanığın 33. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılandıkları davaya devam edildi.

RTÜK'ten Ali Ağaoğlu kararı

RTÜK, Ali Ağaoğlu’nun oynadığı reklam filminde Türk bayrağına yer verilmesiyle ilgili dosyayı görüştü. Reklam filmine ceza verilmedi. Kurulun CHP'li üye Ali Öztunç karara tepki gösterdi.

İMKON'dan maliyeye ceza çağrısı!

İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu Maliye'nin bir süredir vatandaşlara ve müteahhitlere, 'konutlarının gerçek değerini beyan etmediği' için ceza göndermeye başladığını dile getirdi..

Başbakan Ahmet Davutoğlu, iş güvenliği paketini açıkladı!

Başbakan Davutoğlu, iş güvenliği paketini açıkladı. Buna göre, yaptırımlara ödül ceza dengesi gelecek. Çok tehlikeli işlerde çalışan 2 milyon 700 bin çalışanımıza mesleki yeterlilik belgesi alma zorunluluğu getirilecek.

Mubariz Gurbanoğlu ceza Haberi

Mubariz Gurbanoğlu ceza

Azeri iş adamı Mubariz Gurbanoğlu'nun FETÖ/PDY kapsamında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7 yıl 6 aydan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması talebiyle dava açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından hazırlanan iddianamede, sanık Mubariz Gurbanoğlu'nun faaliyetleri ve soruşturma evrakına yansıyan irtibatlı olduğu kişiler hakkında araştırma yapıldığı bildirildi.

Mubariz Gurbanoğlu'nun FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Rusya'daki okullarına para aktardığına ilişkin internet aracılığıyla araştırma yapıldığı belirtilen iddianamede, Atlantic İnternational School adlı okulun yönetim kurulundakilerin isim ve fotoğraflarının yer aldığı web linki ile görüntülerinde, Gurbanoğlu'nun yanı sıra örgütün üyesi ve yöneticisi firari Akın İpek, Harun Tokak ve İhsan Kalkavan'ın da bulunduğu belirtildi.

İddianamede, okulun yönetim kurulu üyeleri arasında örgütün sözde Rusya/Moskova imamı olarak belirtilen Ahmet Hamdi...