22 / 05 / 2024

Mubariz Gurbanoğlu dava

Mubariz Gurbanoğlu dava

Azeri iş adamı Mubariz Gurbanoğlu'nun "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Aşçıoğlu inşaata komşuları dava aştı! Rahatsız olmasınlar diye tadilat yaptırdım...

Arnavutköy’de bir apartmana taşınan ünlü inşaat firması sahibi Cenk Aşçıoğlu’nun verdiği yüksek sesli partiler konut sakinlerini ayaklandırdı. 

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan  inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılandıkları davada, mahkeme davanın reddine karar verdi.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan inşaatlarında 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılanmalarına devam edildi.

Seyfi Dursunoğlu'nun mirası için açılan dava ertelendi!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Dursunoğlu'nun yeğenleri söz konusu vasiyete itiraz ederek dava açmıştı. Mirasa yönelik açılan davanın ilk mahkemesi önceki gün görüldü.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davasında karar çıkmadı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun davasında duruşma ertelendi.

Nur Fettahoğlu'na tadilat davası: 5 yıl hapis istemi!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi Remziye A.'nın, Beşiktaş Belediyesi tarafından eskiden yurt olarak kullanılan beş katlı binada tadilat yaptırdığı ileri sürüldü. Savcılık, oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi hakkında 5'er yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

TMMOB'dan Saraçoğlu Mahallesi restorasyonuna dava!

TMMOB’a bağlı Mimarlar Odası Ankara Şubesi, devam eden davalara rağmen Saraçoğlu Mahallesi’nde yapılan “restorasyon çalışmasını” bir kez daha yargıya götürdü. 

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davası yeniden başladı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun yargılanmalarına devam edildi.

Necmi Kadıoğlu'ndan konut mağdurlarına: Sizi dava edeceğim!

Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, kendini eleştirenlere yanıt verdi. Kendi döneminde yapılan hizmetleri sıralayan Kadıoğlu, konut mağdurlarına da "Sizi dava edeceğim" dedi.

Mubariz Gurbanoğlu'na FETÖ'ye üyelikten dava açıldı!

Azeri iş adamı Mubariz Gurbanoğlu'nun "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Mubariz Mansimov Gurbanoğlu kimdir?

Azerbaycan kökenli Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, 2007'de ‘Gurbanoğlu’ soyadını aldı ve Türk vatandaşı oldu. Türkiye merkezli Palmali grubun başkanı olan Gurbanoğlu, 2014’te Türkiye’nin en zengin 10 iş insanı listesine girdi...

Mubariz Mansimov Gurbanoğlu tutuklandı! 

Palmali Grubu'nun kurucusu Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sürdürülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştı. Dün gece mahkemeye çıkan Gurbanoğlu hakkında tutuklama kararı verildi...

Mubariz Gurbanoğlu dava Haberi

Mubariz Gurbanoğlu dava

Azeri iş adamı Mubariz Gurbanoğlu'nun FETÖ/PDY kapsamında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7 yıl 6 aydan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması talebiyle dava açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından hazırlanan iddianamede, sanık Mubariz Gurbanoğlu'nun faaliyetleri ve soruşturma evrakına yansıyan irtibatlı olduğu kişiler hakkında araştırma yapıldığı bildirildi.

Mubariz Gurbanoğlu'nun FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Rusya'daki okullarına para aktardığına ilişkin internet aracılığıyla araştırma yapıldığı belirtilen iddianamede, Atlantic İnternational School adlı okulun yönetim kurulundakilerin isim ve fotoğraflarının yer aldığı web linki ile görüntülerinde, Gurbanoğlu'nun yanı sıra örgütün üyesi ve yöneticisi firari Akın İpek, Harun Tokak ve İhsan Kalkavan'ın da bulunduğu belirtildi.

İddianamede, okulun yönetim kurulu üyeleri arasında örgütün sözde Rusya/Moskova imamı olarak belirtilen Ahmet Hamdi...