26 / 08 / 2024

mudanya 2016 iskele projeleri

mudanya 2016 iskele projeleri

İmralı ile deniz ulaşımını sağlayan Mudanya İskelesi’nin yerine 4 milyon liralık harcamayla yenisi yapılıyor. 140 metre uzunluğundaki iskelenin ihalesi Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleşecek ve yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Kocaeli Başiskele'de 11.9 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'nin Kullar, Şehitekrem, Yuvacık ve Yeniköy mahallelerinde bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 30 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 11 milyon 979 bin 894 TL olarak belirlendi.

Mudanya'da turizm tesisleri 3 katına çıkarılacak!

Kurtuluş Savaşı'nın sonunda imzalanan ateşkes ile adını tarihe yazdıran Mudanya, 2016-2023 yıllarını kapsayan Turizm Master Planı ile turizm işletme belgeli konaklama tesisi sayısını 3 katına, yeme içme tesisi sayısını da 5 katına çıkarmayı planlıyor.

Bursa Mudanya İskelesi'ne 4 milyon liralık yatırım!

Mudanya Sahil Projesi Kapsamı’nda, İmralı Cezaevi Müdürlüğü’nün de bulunduğu adliye binasının hemen yanındaki askeriyeye ait araziye modern bir iskele yapıyor.

Mudanya- İmralı hattına yeni iskele inşa edilecek!

İmralı ile deniz ulaşımını sağlayan Mudanya İskelesi’nin yerine 4 milyon liralık harcamayla yenisi yapılıyor. 140 metre uzunluğundaki iskelenin ihalesi Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleşecek ve yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Bursa'da konut fiyatları en çok Mudanya'da arttı!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu, gelişimine hız katan Bursa’yı yatırım için cazip hale getiriyor. Bursa'da 2016 Mart ayı itibarıyla satılık konut fiyatlarında yüzde 33’le Mudanya birinci sırada yer alıyor.

Vadi Mudanya Evleri'nde Temmuz 2016'da yaşam başlıyor!

Ege tarzı villa konseptli Vadi Mudanya Evleri'nde örnek blok hâzır. Yemyeşil vadinin denizle buluştuğu Vadi Mudanya Evleri'nde yaşam Temmuz 2016'da başlıyor.

Kocaeli Kent Meydanı 2016'da tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele'de yapılan Kent Meydanı başta olmak üzere birçok projeyi yerinde inceledi. Karaosmanoğlu, Kent Meydanı projesinin 2016'da tamamlanacağını belirtti.

Kocaeli Başiskele Spor Salonu açıldı!

Başiskele Spor Salonu açılış töreniyle hizmete girdi. Açılış töreniyle beraber 2015-2016 Ücretsiz Spor Okulu sezonu da başlamış oldu.

Şile Liman Yenileme ve Rekreasyon projesi 2016'da bitecek!

Şile Liman Yenileme ve Rekreasyon Projesi kapsamında 100'er metrelik 6 adet iskele ile liman içi güçlendirilecek. Projenin 2016 yılının ikinci yarısında bitmesi hedefleniyor.

Sahil Projesindeki gecikme Mudanya esnafına anlatıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını üstlendiği “sahil projesi” hakkında Mudanya Esnaf Odaları tarafından düzenlenen toplantıda, proje hakkında esnafa bilgi verildi. 2016 yılı ortalarında projenin bitirilmesi planlanıyor.

Mudanya İskele projesine start verildi!

Mudanya'da yaklaşık 6 yıl önce Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen 'İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi' inşaatı başladı.

TED Kocaeli Koleji 2015-2016 eğitim öğretim yılına hazırlanıyor!

TED Kocaeli Koleji'nin Başiskele’de kampus inşaatı sürüyor. Yeni dönemde öğrenci kabulü için çalışma ofisi de oluşturuluyor. Kolej; 2015- 2016 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak.

İzmit Başiskele Bilim Okulu 2015-2016 eğitim yılında açılacak!

Doğa Koleji'nin yeni bilim okulu Doğa Koleji İzmit Başiskele Bilim Okulu 2015 - 2016 eğitim öğretim döneminde kapılarını açacak. Doğa Koleji İzmit Başiskele Bilim Okulu toplam 65 derslikten meydana gelecek.

mudanya 2016 iskele projeleri Haberi

mudanya 2016 iskele projeleri

Büyükşehir Belediyesi, Bursa Jandarma Bölge Komutanlığı’nın isteği üzerine devam eden Mudanya Sahil Projesi Kapsamı’nda, İmralı cezaevi Müdürlüğü’nün de bulunduğu adliye binasının hemen yanındaki askeriyeye ait araziye modern bir iskele yapıyor.


Denizin içersinde 75 metre uzunluğunda 12 ton ağırlığında yük taşıyan kamyonların da geçeceği özel bir platform oluşturulduktan sonra L şeklinde 65 metrelik iskele inşaa edilecek.


Sahil Güvenlik’e ait dört botun da rahatlıkla demirleyeceği 140 metre uzunluğundaki iskelenin ihalesi Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleşecek ve yıl sonuna kadar tamamlanacak.


Yeni iskelede Sahil Güvenlik ve İmralı ile irtibatı sağlayan jandarmaya ait binalar bulunacak. Böylece İmralı’ya gitmek isteyenlerin kimlik kontrolleri, retina taramaları, üst aramaları buradan yapılacak.


Yeni iskelenin hizmete girmesiyle Abdullah Öcalan’ın yakalanmasından sonra İmralı ile deniz irtibatını sağladığı için 17 yıldır halka açık olmayan iskele...