03 / 05 / 2024

mudanya Bostancı Falez Evleri

mudanya Bostancı Falez Evleri

Bostancı Falez Evleri fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam 157 adet konuttan meydana gelen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Bursa Falez Evleri iletişim!

Bursa Falez Evleri iletişim için 0224 245 74 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 100 bin TL'den başlangıç gösteren proje Ali Bostancı İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Bostancı Falez Evleri fiyatları!

Bostancı Falez Evleri fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam 157 adet konuttan meydana gelen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Vadi Mudanya iletişim!

Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Vadi Mudanya 10.257 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Vadi Mudanya projesi Bursa Mudanya'da hayata geçiriliyor. Vadi Mudanya iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Vadi Mudanya projesinde 580 bin TL'ye bahçe dubleksi!

Bursa Mudanya'da Yapı İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Vadi Mudanya projesinde 16 adet daire, 28 adet bahçe dubleksi ve 28 adet teras dubleksi mevcut. Projede yer alan bahçe dublekslerinin fiyatları 580 bin TL'den başlıyor.

Mudanya Saraylar projesi Mudanya sahilinde hayata geçiriliyor!

Mudanya Saraylar, Mudanya sahilinde hayata geçiriliyor. Birel inşaat'ın Mudanya Saraylar projesi yalın bir inşaat projesinin dışında kültürel bir misyon, İstanbul ve Bursa arasında sembolik bir kültürel köprü olmayı hedefliyor.

Marmarabirlik'ten Mudanya'ya depolama tesisi!

BURSA'NIN Mudanya ilçesine zeytin depolama tesisi kuruluyor. Marmarabirlik, Mudanya 150 Sayılı Zeytin Tarım Satış Kooperatifı'nin Yörükali Mahallesi'ne 8 milyon 200 bin lira harcamayla zeytin depolama tesisi kuruyor...

Marmarabirlik Mudanya'ya zeytin depolama tesisi yapacak!

Marmarabirlik, Mudanya Kooperatifi'ne depo kuruyor Marmarabirlik Ar-Ge çalışmalarının yanı sıra, yenilenebilir enerji yatırımları ve çevre dostu projeleriyle beraber kooperatiflere olan yatırımlarına da hızla devam ediyor.

Mudanya'da inşa edilecek site için 100 zeytin ağacı söküldü!

Bursa'da zeytinciliğin merkezi olan Mudanya ilçesinde bir bina inşaatı için ağaç kıyımı yaşandı. Mudanya'nın Güzelyalı Mahallesinde yapılacak site sebebiyle 2 saat içerisinde 100 kadar zeytin ağacı dozerlerle söküldü.

1956 yılında Türkiye'nin en uzun karayolu tüneli Bostancı'ya yapılıyormuş!

1956 yılında Türkiye'nin en uzun tüneli Bostancı'da inşa ediliyormuş. 260 işçinin çalıştığı tünel, tamamlandığında 268 metre olacakmış. Tünel 3 milyon 26 bin liraya mal olacakmış.

Mudanya Saraylar projesinde fiyatlar 550 bin liradan başlıyor!

Mudanya' da Birel İnşaat tarafından hayata geçirilen Mudanya Saraylar projesinde 36 daire bulunuyor. Proje A+ yaşam standardı sunuyor. Daire fiyatları 550 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Mudanya'da icradan 1.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Mudanya İcra Dairesi, Bursa Mudanya Çağrışan Köyü'nde yer alan bina ya da tesis yapımına uygun arsayı 1 milyon 543 bin 510 TL 'den satışa çıkarıyor.

Bursa Mudanya'da 1 milyon 543 bin 510 TL'ye satılık arsa!

Bursa İli Mudanya İlçesi'nde yer alan 4.410,03 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Mudanya İcra Dairesi tarafından 28 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Mudanya 12 Eylül caddesi araç trafiğine tekrar kapatıldı!

Mudanya belediye binasının da içinde bulunduğu 12 Eylül Caddesi Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi'nin ( UKOME ) kararı ile araç trafiğine kapatıldı.

mudanya Bostancı Falez Evleri Haberi

mudanya Bostancı Falez Evleri

Ali Bostancı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bostancı Falez Evleri daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Bostancı Falez Evleri fiyatları konutların kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. 1.000 metrekarelik AVM alanına sahip olan projede 157 tane daire yer alıyor. 


Bostancı Falez Evleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa ediliyor. Toplam 10 bloktan meydana gelen proje 10 bin 160 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Bostancı Falez Evleri fiyatları 1 oda 1 salonlarda 100 bin TL'den başlıyor, 150 bin TL'ye kadar ulaşıyor; 2 oda 1 salonlarda ise 150 bin TL'den başlıyor, 300 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projede banka kredisi ile ödeme...