03 / 05 / 2024

Mudanya İskelesi belediyeye mi devredildi

Mudanya İskelesi belediyeye mi devredildi

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Mudanya İskelesi tümüyle büyükşehirin!

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Mudanya- İmralı hattına yeni iskele inşa edilecek!

İmralı ile deniz ulaşımını sağlayan Mudanya İskelesi’nin yerine 4 milyon liralık harcamayla yenisi yapılıyor. 140 metre uzunluğundaki iskelenin ihalesi Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleşecek ve yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Mudanya İskelesi Bursa Büyükşehir´in oldu!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından inşa ettirilen ve kullanım hakları bugüne kadar ilçe belediyesinde olan Mudanya İskelesi, Bakanlar Kurulu kararıyla Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Mudanya'da imar revizyon planlarına izin verildi!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne gönderdiği izin yazısı ile bölgeden konut almak isteyen vatandaşların endişelerine çözüm sağlanmış olacak.

Bursa Mudanya'nın imar planı belirlendi!

BURSA 2. İdare Mahkemesi. Mudanya'ya ait 1-5000 ölçekli imar planı revizyonunu ve 1-1000 ölçekli revizyon imar planını iptal edince mağduriyet yaşanmaması için İMSİAD ve belediye arasında bir görüşme gerçekleşti.

Mudanya'daki harabe tesisler yenilenecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Mudanya’nın Kumyaka Mahallesi’nde deniz kenarındaki Özel İdare’ye ait harabe halindeki tesisleri, turizme kazandırmak için çalışmalara başladı.

Mudanya'daki Yuannes Kilisesi 1 milyon dolara satılıyor!

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde yer alan ve Dündar Evi olarak bilinen Yuannes Kilisesi, ikinci el satış yapılan bir internet sitesinde 1 milyon Amerikan Doları’na satışa çıkarıldı.

Mudanya'da 2.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Mudanya Malmüdürlüğü, Çağrışan Mahallesi'nde bulunan 14.250 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 850 bin TL olarak belirlendi.

Mudanya-Gemlik çevre yoluna SİT engeli!

Mudanya- Gemlik arasında yapılması için düğmeye basılan 40 metrelik çevre yolu güzergahının tam ortasında arkeolojik kalıntılara rastlandı. Onaylanan planlar yeniden görüşülmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderildi.

Mudanya-Gemlik çevre yoluna SİT engeli!

Mudanya-Gemlik arasında yapılması için düğmeye basılan 40 metrelik çevre yolu güzergahının ortasında arkeolojik kalıntılara rastlandı. Büyükşehir Nazım İmar Planlan'nda SİT alanının işlenmesine ilişkin karar aldı

Mudanya Marina Konutları fiyat tablosu!

Bursa Mudanya Marina Evleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edildi. Proje 6 katlı bloktan meydana geliyor.. Mudanya Marina Konutları fiyat tablosu konut tipine ve konumuna göre değişiyor.

İzmir Yolu-Mudanya Yolu bağlantısında sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve İzmir yolunu Özlüce, Ertuğrul ve Mineraliçavuş üzerinden Balat ve Geçit ile Mudanya yoluna bağlayan yeni ana arterde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Mudanya Marina Evleri fiyat tablosu!

Bursa Mudanya Marina Evleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edildi. Projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Mudanya Marina Evleri Fiyat tablosu konut tipine ve konumuna göre değişiyor.

Mudanya İskelesi belediyeye mi devredildi Haberi

Mudanya İskelesi belediyeye mi devredildi


Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Hatırlanacağı üzere 1950’li yılların yapısı olan ve devlet imkanlarıyla yapılan Mudanya Betonarme İskelesi Bakanlar Kurulu’nun 12 Ekim 2015 tarihli kararı ile Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmişti. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü de 20 Mayıs 2016’da söz konusu iskelenin Büyükşehir Belediyesi’ne kesin devrini yapmıştı. Bu iskeleye ek olarak 1970’li yıllarda yapılan ve halen BUDO gemilerinin kullandığı Arabalı Vapur Yanaşma Yerinin de Büyükşehir Belediyesi’ne devri ile ilgili somut adımlar atılmıştı. Bakanlar Kurulu’nun 19 Ekim 2016 tarihli ek kararı ile Arabalı Vapur Yanaşma...