18 / 05 / 2024

mudanya köylerinin yolları yenileniyor

mudanya köylerinin yolları yenileniyor

AK Parti Mudanya İlçe Başkan Kadir Kahraman, Ülkü Mahallesi'nde yol çalışmalarını yerinde inceledi. Kahraman, “Yol çalışmasının 500 metresi imar açık yerlere yapılıyor. Bin metresi ise arazi yolları"...

Kiracılar gerekçe göstermeden evden tahliye edilebilir mi? İşte ev sahiplerinin merak ettiği o detay!

Kiracılarıyla tahliye sorunu yaşayan ev sahipleri sık sık yeni yollar araştırıyor. Peki kiracı nasıl tahliye edilir? Kiracının gerekçe göstermeden tahliye edilmesi mümkün mü? İşte ayrıntılar...

Konut ve kira fiyatları arttı, Tiny house (küçük ev) kalıcı konut oldu! Üstelik vergiye tabi değil

Önce pandemi daha sonra depremle birlikte talebin arttığı tiny house’lar (küçük ev), yükselen konut ve kira fiyatları sebebiyle şimdi de kalıcı konut olarak kullanılmaya başlandı. Üreticilerin şehir içinde bu küçük evler için istasyonlar sunması, çoğu yazlık bölgede de tiny house köylerinin oluşması

Koronavirüs sonrası otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan değişimi!

Ödüllü projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, Covid-19 pandemisinin ardından turizm sektöründe otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan ne tür değişiklikler yapması gerektiğinden bahsetti.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda büyük gün! Trafiğe açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında yer alan bazı viyadük ve yollar bugün saat 23.59 itibarıyla trafiğe açılacak.

İmar barışı ile depreme dayanıksız binaların dönüşümü hızlanacak!

Feyzullah Yetgin, “Bugün Türkiye genelinde 7.5 milyon riskli konutun dönüşmesi gerekiyor. Bunun için zaman kaybetmeden, prosedürlere kısa yollar oluşturarak sorunları çözmemiz gerekiyor. İmar barışı bu anlamda Türkiye için kangren olmuş sorunları ortadan kaldırıyor" dedi..

İşte Kanal İstanbul'un geçeceği köyler!

Güzergâhı belli olan Kanal İstanbul projesi, Dursunköy ve Baklalı köylerinin kıyısından geçecek. Burada arazisi olan köylüler, sevinçle projeyi bekliyor..

Niğde'nin bazı köylerinde yolların onarılmasına ilişkin sorun mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin bazı köy ve belediye sınırlarındaki yolların onarılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Milas Canyon Ranch kapandı!

Milas köylerinin denizle buluştuğu 5 milyon metrekarelik alan üzerinde yükselen, 250 milyon dolar yatırımla tamamlanan Milas Canyon Ranch kapandı.

Artvin'de kent yenileme çalışmaları başladı!

Artvin'de KÖYDES projesi kapsamında kentte yatırımlar sürüyor. Artvin'de Üçırmak ve Sırtoba köy yollarının açılışı gerçekleşti.

Kırıkkale'nin Büyükavşar ve Küçükavşar köylerinin yol sorunu TBMM'de!

CHP'li Bayraktutan, Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar ve Küçükavşar köyleri arasındaki yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kırıkkale'deki Büyükavşar-Yaylayurt köylerinin yol sorunu TBMM'de!

Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar ve Yaylayurt köyleri arasındaki yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kırıkkale'deki Büyükavşar-Dağobası köylerinin yol sorunu meclis gündeminde!

Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar-İmirli-Dağobası köyleri arasındaki yol sorunu meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gebze'de beton yol uygulamaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir, köy yollarını beton yol haline getiriyor.

mudanya köylerinin yolları yenileniyor Haberi

mudanya köylerinin yolları yenileniyor


AK Parti Mudanya İlçe Başkan Kadir Kahraman, Ülkü Mahallesi'nde yol çalışmalarını yerinde inceledi. Kahraman, “Yol çalışmasının 500 metresi imar açık yerlere yapılıyor. Bin metresi ise arazi yolları. Bin metrelik yolun tamamlanmasının ardından Ülkü Mahallesi ile Akköy’ün bağlantısının tamamlanması için 700 metrelik yol kalıyor. İki köyümüzün birbirleriyle olan bağlantısını sağlamış olacağız. Bu yolun tamamlanmasıyla okul gidiş gelişlerinde öğrencilere kolaylık sağlanmış olacak. Bunu haricinde İl Özel İdaresi ve Büyükşehir Belediyesi'nin köyler için göndermiş olduğu 20 bin metrekarelik parke taşı döşenecek. 16 köyde parke taşı çalışmasına önümüzdeki hafta başlanacak"...