07 / 05 / 2024

mudanya sahil çalışmaları mudanya sahili son durum

mudanya sahil çalışmaları mudanya sahili son durum

Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan suçlamalara cevap verdi.

Kalamış sahili çalışmaları hakkında soru önergesi hazırlandı!

İstanbul Kadıköy ilçesi sınırlarında yer alan Kalamış sahilinde yapılan çalışmalar meclis gündeminde konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sahil hakkında Bakan Özhaseki'ye 6 soru sordu..

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı!

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı. Projede yaya, bisiklet yolu ve iskeleler bulunuyor.

Akdeniz Sahil Yolu'nda çalışmalar tam gaz!

Akdeniz Sahil Yolu'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Mersin ve Antalya arasındaki mesafayi 4 saate indircek olan Akdeniz Sahil Yolu ile otomobil sürücüleri yolda 7-8 saat süre harcamaktan kurtulacak.

Ordu, sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi olacak!

Ordu Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi kapsamındaki çalışmalar son sürat devam ediyor.

DKY Sahil’in inşaat çalışmaları başladı!

DKY İnşaat 12 km’lik Kartal sahil yolu üzerinde, denize ilk parselde yükselen, panoramik adalar ve deniz manzarasına sahip DKY Sahil projesinin hafriyat çalışmalarına başladı. Projede 2+1,5 dairelerden, 4+1,5 dairelere kadar pek çok konut seçenekleri bulunuyor.

Ordu sahil yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu sahilini genişletip yeni bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Rusümat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi için çalışmalar devam ediyor.

İzmir Foça'da düzenleme çalışmaları yarım kaldı!

İzmir'in önemli tatil beldelerinden olan Yeni Foça'da sahil düzenleme çalışmaları yarıda kaldı.

Kastamonu sahil yolu onarım çalışmaları başladı!

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü, Kastamonu sahil yolunda onarım çalışmaları başlattı.İnebolu-Çatalzeytin ve İnebolu-Cide karayolundaki bölgelerde 37 milyon 268 bin liralık iki ayrı ihale gerçekleştirildi.

Edremit Sahili'nde yenileme çalışmaları sürüyor!

Edremit Belediyesi tarafından hayata geçirilecek ‘Sahil Kordonu’ projesi çalışmaları aralıksız devam ediyor. Edremit Sahili'nde yenileme çalışmaları sürüyor.

Altınordu'daki sahil düzenleme çalışmaları yaza tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Akyazı Mahallesi’ndeki sıcak asfalt yol çalışmaları ile bisiklet, yürüyüş ve koşu yolu çalışmalarını inceledi.

Ordu Yeni Sanayi Kavşağı'nda altyapı çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'da trafiği rahatlatacak ve çevre yolunun Karadeniz sahil yoluna bağlantısını sağlayacak yeni sanayi kavşağında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nda çalışmalar başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı trafiğini rahatlatmak ve bölgeye yeni bir soluk getirmek amacıyla Mithatpaşa Parkı önünde karayolu alt geçit çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir Gömeç Port'un imar çalışmaları yapılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gömeç Port’ isimli ‘Gömeç Sahil Projesi’ MIPIM 2016 Fuarı’nda görücüye çıktı.Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, imar ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

mudanya sahil çalışmaları mudanya sahili son durum Haberi

mudanya sahil çalışmaları mudanya sahili son durum


Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan suçlamalara cevap verdi.


Batman’ın, hiçbir bilgisi olmadan, sadece siyaset yapmak için halkı yanlış yönlendirdiğini belirten Ünal, “Sadece Mudanya’da Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na ait 13 adet büyük iş makinesi ile 10 adet kamyon gece gündüz çalışmaktadır. Mudanya’da hiçbir mağduriyet söz konusu değildir. Programda olmamasına rağmen, Mudanya’ya bağlanan yeni mahallelerde çok güzel çalışmalar yapılmaktadır. Bunları Mudanyalılar görmekte ve takdir etmektedir. Yapıcı muhalefete açığız. Eksiklerimiz olabilir. Ama yanlış değil, doğru yapıyoruz” dedi.


Sahil projesinin de bütün hızıyla devam ettiğini belirten Ünal, “Mütareke binası ile BUDO iskelesi arasında fore kazıkların imalatı tamamlandı. Alt yapı çalışmaları bitirildi. Enerji alt yapısı da hazır hale getirildi. Bu yıl...