08 / 05 / 2024

mudanya sahili ne zaman açılacak

mudanya sahili ne zaman açılacak

Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan suçlamalara cevap verdi.

Mudanya'da hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf 2 arazi satılıyor! 

Mudanya Milli Emlak, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Halilbey ve Aydınpınar mahallelerinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Bursa Mudanya'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Mudanya Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 23 adet arsanın ihalesi 1 Kasım'da! 

Mudanya Belediyesi, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Hasköy mahallesinde yer alan 23 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Mudanya'daki arsaların satış fiyatları ve metrekareleri ne kadar? İşte o satışla ilgili detaylar...

Belediye 12 adet arsayı satıyor! Mudanya'da arsa sahibi olma fırsatı! 

Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Hasköy Mahallesi'nde yer alan 12 adet arsayı satışa sunuyor. Peki Mudanya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Antalya Selinus Sahili’ne yapılaşma izni!

Antalya Gazipaşa’da yer alan Selinus Sahili 5 yıldızlı otellere açılıyor. Doğal sit alanı olan 2 kilometrelik sahilde yüzde 80 yapılaşma izni verildi.

Antalya Konyaaltı Sahili’nde yıkım gerginliği!

Antalya Konyaaltı Sahili'nde, mavi bayrak kriterlerine aykırı yerleştirildiği öne sürülen locaların yıkımı, belediye ve işletmeciler arasında anlaşmazlık yarattı. 

Bursa'da konut fiyatları en çok Mudanya'da arttı!

Bursa‘da konut yatırımında öne çıkan bölgeleri güncel veriler Endeksa tarafından açıklandı. Son 4 yıla bakıldığında Osmangazi‘de yüzde 87, Nilüfer‘de yüzde 89, Mudanya‘da yüzde 120 artış görülüyor. 

Marina 24: İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?

Büyükçekmece Mimaroba'da 13 kilometre sahili olacak olan Marina 24 projesi "İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanılıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Antalya Çalkaya 20 yıldır imar çözümü bekliyor!

ANTALYA'nın Aksu ilçesinde Lara Sahili'ne 2 kilometre uzaklıkta, Antalya Havalimanı'na birkaç dakikalık mesafede yer alan 13 bin dönümlük Çalkaya bölgesindeki 11 bin 700 adet parselin sahibi, 20 yıldır imar sorununun çözülmesini bekliyor.

İznik Sahili'ne dev yatırım!

Bursa’nın sahip olduğu tüm doğal değerleri iç ve dış turizme kazandırmak amacıyla her alanda projeler üreten Büyükşehir Belediyesi, Gemlik, Mudanya ve Karacabey sahillerindeki projelerinin ardından İznik Gölü’ne değer katacak sahil projesinin de startını verdi.

Altınordu Sahili'ne yürüyüş, koşu ve bisiklet yolu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi İbrahim Fırtına Bulvarı üzerinde yapacağı yürüyüş, koşu ve bisiklet yolunun ihalesini gerçekleştirdi.

Konyaaltı Sahil Projesi ihalesi canlı yayınlanacak!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı 6 kilometre uzunluğundaki Konyaaltı Sahili’ne uygulanacak dünya çapındaki projeyi 17 Kasım Perşembe günü ihaleye çıkarıyor. Antalya’nın geleceğine yön verecek dev proje belediye web sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Mudanya İskelesi tümüyle büyükşehirin!

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

mudanya sahili ne zaman açılacak Haberi

mudanya sahili ne zaman açılacak


Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan suçlamalara cevap verdi.


Batman’ın, hiçbir bilgisi olmadan, sadece siyaset yapmak için halkı yanlış yönlendirdiğini belirten Ünal, “Sadece Mudanya’da Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na ait 13 adet büyük iş makinesi ile 10 adet kamyon gece gündüz çalışmaktadır. Mudanya’da hiçbir mağduriyet söz konusu değildir. Programda olmamasına rağmen, Mudanya’ya bağlanan yeni mahallelerde çok güzel çalışmalar yapılmaktadır. Bunları Mudanyalılar görmekte ve takdir etmektedir. Yapıcı muhalefete açığız. Eksiklerimiz olabilir. Ama yanlış değil, doğru yapıyoruz” dedi.


Sahil projesinin de bütün hızıyla devam ettiğini belirten Ünal, “Mütareke binası ile BUDO iskelesi arasında fore kazıkların imalatı tamamlandı. Alt yapı çalışmaları bitirildi. Enerji alt yapısı da hazır hale getirildi. Bu yıl...