28 / 04 / 2024

Mudanya Tirilye kentsel dönüşüm

Mudanya Tirilye kentsel dönüşüm

Bursa Mudanya Belediyesi tarafından  Tirilye'de uygulanacak Kentsel Tasarım Projesi ile ilgili çalıştay düzenlendi. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, proje hakkında talepleri dinledi.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Mudanya Tirilye’deki tarihi yapılar kamulaştırılacak!

Mudanya Belediyesi tarafından Tirilye’de bulunan tarihi zeytinyağı fabrikası, Perili Ev, Tüccar Evi, Dündar Evi,  yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan Tirilye’nin simge evi ile açık hava müzesine dönüştürülmek istenen Girit mahallesinde belirlenen sivil mimari örneği konakların kamulaştırılma çal

Mudanya Tirilye Sanat Evi'nde sona doğru!

Bursa Mudanya Belediyesi’nin tarih, kültür ve turizm kenti Tirilye’de yapımı süren “Sanat Evi” projesinde çalışmalar hızla tamamlanıyor.

Mudanya Tirilye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa Mudanya Belediyesi tarafından  Tirilye'de uygulanacak Kentsel Tasarım Projesi ile ilgili çalıştay düzenlendi. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, proje hakkında talepleri dinledi.

Birel İnşaat Bursa'da kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Bursa Mudanya-Halitpaşa bölgesinde faaliyet gösteren Birel İnşaat, bu yıl iki kentsel dönüşüm projesine başlayacak. Firma, yılsonu cirosunda yüzde 40 büyüme hedefliyor.

Mudanya'da kentsel SİT alanları korunacak!

Yıllardır yılan hikayesine dönen Mudanya 1/1000 ölçekli Kentsel SİT Alanı B Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Revizyonu'na ilişkin İmar Komisyonu çalışmalarım tamamladı.

Mehmet Kurt'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mudanya'yı cazibe merkezi haline getiren Lik Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, Bursa Hakimiyetin sorularını yanıtladı. Kurt, kentsel dönüşüm konusunda ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Mudanya sahilinde yıkım çalışmaları tamamlandı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen "İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi" inşaatında hafriyat kaldırma çalışmaları sürüyor.

Mudanya’da sahil düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor!

Mudanya'da yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen “İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi” inşaatında hafriyat çalışmaları sürüyor.

Mudanya Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi devam ediyor!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen "Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi” inşaatında hafriyat kaldırma çalışmaları sürüyor.

Mudanya'da sahil kısmında dönüşüm çalışmaları başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında çalışma başlatıldı.

Mudanya sahilinde Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında çalışma başlatıldı.

Mudanya sahilinde dönüşüm süreci başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında sahilde çalışmalar başlatıldı.Başkan Altepe, Mudanya sahilinde devam eden projeleri inceledi.

Mudanya Tirilye kentsel dönüşüm Haberi

Mudanya Tirilye kentsel dönüşüm

Bursa Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Tirilye'de uygulanacak Kentsel Tasarım Projesi kapsamında ilçedeki otopark sorunun çözüleceğini açıkladı. Türkyılmaz, proje hakkında detayları anlattı.

Beyaz Gazete'de yer alan habere göre, Mudanya Belediyes, Kentsel Tasarım Projesiyle ilgili düzenlenen çalıştayla ilgili açıklama yayınladı. Revizyon İmar Planının ön çalışmasını, halkın onayına sunan çalıştayda Tirilyelilerin talepleri dinlendi.

Çalıştayda konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kültür mirasının korunması çalışmaları kapsamında şu açıklamalarda bulundu: "Bu kenti geleceğe taşırken, herkesin çorbada bir tuzu olsun istedik. Mudanya'mızı bizler koruyacak, bizler geliştireceğiz. Kentin bütün güzelliklerini koruyarak geleceğe taşıyacağız. Kapalı kapılar ardında karar alma anlayışımız yok. Tirilye hepimizin. Dünyanın en güzel yeri nasıl ki Mudanya ise, Mudanya'nın da en güzel yeri Tirilye'dir ve insanlığa bir miras olarak kazandırılması gerekmektedir. Taş mektebiyle, Dündar ve...