22 / 05 / 2024

Mudanya turizm 2015

Mudanya turizm 2015

Mudanya Belediye Meclisi Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Esen, Mudanya'nın turizmde Türkiye'nin ve dünyanın maka kentlerden biri olması yönünde önemli çalışmalara imza atılacağını vurguladı.

Mudanya'da turizm tesisleri 3 katına çıkarılacak!

Kurtuluş Savaşı'nın sonunda imzalanan ateşkes ile adını tarihe yazdıran Mudanya, 2016-2023 yıllarını kapsayan Turizm Master Planı ile turizm işletme belgeli konaklama tesisi sayısını 3 katına, yeme içme tesisi sayısını da 5 katına çıkarmayı planlıyor.

Turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10 düşüş ile kapatacak!

Rus turist sayısındaki azalma ve kurlardaki yükselişle birlikte turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10’luk küçülmeyle kapatmaya hazırlanıyor. 2016 için sektörün gidişatını yabancı turistlerle, Antalya-Dalaman hattı belirleyecek.

Mudanya'nın turizm master planı hazırlanıyor!

Mudanya, Güney Marmara’nın turizm merkezi olmaya talip. Güney Marmara’nın turizm merkezi olma hedefiyle yola çıkan Mudanya Belediyesi, 2 üniversite ile birlikte ilçenin turizm master planını hazırlıyor.

Hayri Türkyılmaz: Mudanya turizm kenti olmalı!

İMSİAD, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Mudanyalı müteahhitlerle bir araya geldi. Programda konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Mudanya turizm kenti olmalı" dedi.

Turizm sektörü 2015 yılında 5 milyar dolar zarar edecek!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Antalya’da gerçekleştirdiği basın toplantısı ile TÜROFED’in 10. Yılını değerlendirerek turizm sektörü ile ilgili ciddi uyarılarda bulundu. Osman Ayık, “2015 yılı kaybımız yaklaşık 5 milyar doları bulacak” dedi

Turizm gelirleri 2015'in ilk çeyreğinde yüzde 1,3 arttı!

TÜİK 2015 yılı I. Çeyrek (Ocak-Mart) ‘Turizm İstatistikleri’ni açıkladı. Buna göre; turizm geliri Ocak, Şubat ve Mart aylarından oluşan I. çeyrekte bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 1,3 artarak 4 milyar 868 milyon 890 bin dolar oldu.

Vizyon Turizm 2015 tüketici kalite ödülü aldı!

Dünya Tüketiciler Günü kapsamında düzenlenen Avrasya Kalite Ödül Töreni 14 Mart Cumartesi günü Sefaköy ArmoniPark ’ta gerçekleşti.

MITT Moskova 2015 Turizm Fuarı 18-21 Mart'ta!

Turizm sektörünün devleri Rusya'nın başkenti Moskova'daki "MITT'2015 Seyahat ve Turizm Fuarı"na hazırlanıyor. Fuar 18-21 Mart tarihleri arasında Moskova'da gerçekleşecek..

Bodrum 2015 turizm sezonuna hazır!

Beyaz evleri, butik otelleri, tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Bodrum'da, 2015 yılı turizm sezonu hazırlıkları sürüyor.

2015'te turizm sektöründe yüzde 6 artış bekleniyor!

Turizm sektörü 2014’ü beklentiler çerçevesinde 41.4 milyon turist ve 34.3 milyar dolar gelirle kapattı. Alternatif turizm alanlarının ön plana çıkacağı 2015’te ülkeye gelen ziyaretçi sayısının yüzde 6 artış göstereceği tahmin ediliyor

MYT Turizm Peyzaj İnşaat ve Katı Atık Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

MYT Turizm Peyzaj İnşaat ve Katı Atık Yönetimi Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da, 25 Şubat 2015'te Müge Bulut Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ekim Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ekim Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi 24 Şubat 2015'te 4 milyon 2 bin 700 TL sermaye bedeli ile, Alev Durucan Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Pamukçu Grup İnşaat Mimarlık Turizm Emlak Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Pamukçu Grup İnşaat Mimarlık Turizm Emlak Otomotiv Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Sancaktepe 'de, Rabia Pamukçu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Mudanya turizm 2015 Haberi

Mudanya turizm 2015

Mudanya Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısında oy birliğiyle alınan karada, Mudanya'nın turizmde de marka kent olması amacıyla gerçekleştirilmesi planlanan projelerin de start verildi. Meclis llırizm Komisyonu Başkam Hüseyin Esen, Mudanya'nın Tüıkiye ve dünyada turizmiyle de marka olması amacıyla Turizm Master Planı hazırlanacağı, belirlenen noktalarda Turizm Danışma bürolarının kurulması, Mudanya'nın hava kalitesinin ölçüm çalışmalarının yapılması, Girit Danteli'nin marka patentinin alınarak tescilli bir maka haline getirilmesi, Mudanya Beceri Geliştirme Merkezi Projesi'nin uygulanması, Mudanya'nın turizm röntgeninin çekilerek yol haitasının belirlenmesi gibi projelerin gerçekleştirilerek, Mudanya'nın saklanan ve göz ardı edilen güzelliklerinin gün yüzüne çıkarılacağını vurguladı. 




JAPONYA'DAN 85 BİN DOLAR 



Hüseyin Esen, turizm master planıyla ilgili bilgi verirken, "Mudanya'mızda ilk defa Mudanya Turizm Master Planı hazırlanacak. Görüşmelerimizi tamamlayıp, uzman kişi ve kuruluşlardan tekliflerimizi alarak incelemelerimizi yapıyoruz....