28 / 04 / 2024

Hayri Türkyılmaz: Mudanya turizm kenti olmalı!

Hayri Türkyılmaz: Mudanya turizm kenti olmalı!

İMSİAD, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Mudanyalı müteahhitlerle bir araya geldi. Programda konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Mudanya turizm kenti olmalı" dedi.



İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Mudanyalı müteahhitlerle bir araya geldi. Toplantıda konuşan İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, iptal edilen Güzelyalı İmar Planı'nın Belediye Meclisi'nden geçtiğini ve tekrar uygulanabileceğini söyledi. Mescioğlu, Bursa'da gerçekleştirilen Gayrimenkul Fuarı'nm yabancılara konut satışında etkili olduğunu belirterek "Bursa fuardan önce yabancılara yapılan satışlarda 5. sıradayken fuardan sonra Aydın ve Muğla'yı geride bırakarak 3. oldu" dedi. 


Programda konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, meclisteki kararın hayırlı olmasını diledi. Türkyılmaz, "Son 1 yıl içerisinde Bursa'da değeri ve cazibesi en çok artan ilçe Mudanya oldu. Ama bu gelişimi de planlı ve kontrollü yapmamız gerekiyor. Mudanya asla sanayi kenti olamaz. Eğitim, tarım ve turizm kenti olmalı" ifadelerini kullandı. 


Yeni Dönem




Geri Dön