06 / 05 / 2024

mudanya ve nilüferi bağlayan köprü

mudanya ve nilüferi bağlayan köprü

Bursa İl Özel İdaresi tarafından Nilüfer ilçesinin Badırga ve Mudanya’ nın Yörük yenicesi köylerini birbirine bağlamak için Nilüfer Çayı üzerine yapılan köprü törenle hizmete açıldı...

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nader Mohammad Husseın Lambaz ve Nilüfer Lafiş ortaklığında kuruldu.

Nilüfer'deki deri sanayi ve Teknosab alanının genişletileceği iddiası mecliste!

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki Badırga Mahallesi'nde bulunan deri sanayi ve Teknosab alanının tarım arazilerini de içine alacak şekilde genişletileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nil Öğrenci Yurdu Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nil Öğrenci Yurdu Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Tekdemir tarafından kuruldu.

Nilüfer Kas Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nilüfer Kas Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülifer Kas tarafından kuruldu.

Nil Krom ve Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Nil Krom ve Çelik Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rajab Ahmad tarafından kuruldu...

Nil İstanbul Altyapı İniaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nil İstanbul Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketibugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli Asiye Hacioğlu tarafından kuruldu.

Bakü-Tiflis-Kars hattının ikinci kısmı tamamlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Bakü-Tiflis-Kars demir yolu hattının Hazar Denizi'ndeki limanlara kadar ulaşması ve Hazar'daki deniz ulaşımıyla ilgili altyapı ve tren feri hatlarının hizmete girmesi iş adamlarımıza önemli avantajlar sağlıyor." diye konuştu.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Kocayayla turizme açılacak!

Orhangazi ve Nilüfer Hatun'un düğünlerinin yapıldığı yaklaşık 500 dönümlük çayırlara sahip Kocayayla'nın 12 ay turizme hizmet etmesi için yaklaşık 10 milyon liralık yatırım gerçekleştirildi. 

MNTC Yapı Taahhüt ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

MNTC Yapı Taahhüt ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İnal Lafiş, Görkem Karaca, Kamil Can Gemici ve Nilüfer Lafiş ortaklığında kuruldu. 

Bursa'da 18.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi tarafından Gürsu ve Nilüfer'deki 2 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor..

mudanya ve nilüferi bağlayan köprü Haberi

mudanya ve nilüferi bağlayan köprü


Bursa İl Özel İdaresi tarafından Nilüfer ilçesinin Badırga ve Mudanya’nın Yörükyenicesi köylerini birbirine bağlamak için Nilüfer çayı üzerine yapılan köprü törenle hizmete açıldı.


Yörükyenicesi ile Badırga köylerini birbirine bağlayan köprünün açılışında konuşan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, köprülerin mesafeleri kısaltacağını belirterek, “Bu köprümüz her şeyden önce Yörükyenicesi köyümüz ile Badırga'yı ve İzmir yolunu birbirine bağlayacak. Mesafeleri kısaltacak. İzmir yolundan çıkıp sahile varmak isteyen insanların da yolu kısalmış olacak. Sahile varmak için de bu yol kullanılacak. Organize sanayi bölgesinde çalışan vatandaşlarımızın da ulaşımını çok rahatlatacak. İnşallah önümüzdeki yaz işlerimizi devrettiğimiz Büyükşehir Belediyesi bu yolun asfaltını da en kısa zamanda tamamlar ve İzmir yolu ile Yörükyenicesi ve sahil arasındaki bu yol asfaltlı hale gelmiş olur. Böylece ulaşım daha da kolaylaşmış olur" dedi.


"Köprüler mesafeleri...