05 / 07 / 2024

Mudanya Yıldıztepe temeli

Mudanya Yıldıztepe temeli

MUDANYA'YA vizyon katacak olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nin temeli atıldı.

Bursa Yıldıztepe Kültür Merkezi 10 yıllığına kiralanacak!

Bursa'daki Yıldıztepe Kültür Merkezi 96 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İşte detaylar...

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

Kocaeli Tepeköy Camisi'nin temeli atıldı!

Kocaeli Ambarlı Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan Tepeköy Camisi'nin temeli atıldı.

Ordu Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. ve Ordu iş dünyasının sayılı isimlerinin ortaklığında, 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda inşa edilmesi planlanan 5 yıldızlı otelin temeli atılıyor.

CSO Konser Salonu'nun inşaatı 27 yıldır tamamlanmayı bekliyor!

1995 yılında temeli atılan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu 27 yıldır tamamlanmayı bekliyor.

Bağcılar Yıldıztepe semt havuzunun inşaatı tamamlandı!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, temeli 4 ay önce atılan Yıldıztepe semt havuzunun yılbaşında hizmete gireceğini müjdeledi.

Mudanya'daki otel inşaatı mühürlendi!

Bursa'nın Mudanya İlçesi Yıldıztepe Mahallesi'ndeki otel inşaatı aykırı imalat yapılması nedeniyle belediye tarafından mühürlendi. Yapı sahibine ise 365 bin 189 lira para cezası verildi.

İzzet Yıldızhan'ın Kıbrıs'taki otelinin temeli bitti!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, Kıbrıs'ta otel yatırımına soyundu. Yıldızhan, 300 yatak kapasiteli otelinin inşaatında incelemelerde bulundu.

Pendik Selahattin Yıldız Şeyhli Merkez Cami'nin temeli atıldı!

Sultanlar Grubu Başkanı Şeref Yıldız’ın bağışıyla yapımına başlanan Selahattin Yıldız Şeyhli Merkez Camii Temel Atma Töreni gerçekleşti.

KBÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun temeli atıldı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun temeli atıldı. Bina 14 milyon TL bedelle inşa edilecek. 

Erzincan Refahiye Meslek Yüksekokulu'nun temeli atıldı!

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde hayata geçirilen meslek yüksek okulunun temeli Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşti.

Gediz Termal Tatil Köyü’nün temeli atıldı!

Kütahya'nın en büyük yatırımı arasında gösterilen Gediz Termal Tatil Köyü’nün temeli atıldı. Açılış törenine Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman katıldı.

Mudanya Yıldıztepe temeli Haberi

Mudanya Yıldıztepe temeli

Mudanya Belediyesinin önemli projeleri arasında yer alan ve Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliği ile hazırlanan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesinde temeller atılıyor. Düzenlenen törenle temelleri atılan projenin 1 yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor. 


Mudanya'nın ve Türkiye'nin en güzel ve değerli yerlerinden biri olan Yıldıztepe'ye vizyon katacak projenin hayata geçmesiyle bölgenin değerinin artacağım dile getiren Mudanya Belediye Başkam Hayri Türkyılmaz, "Yıldıztepe projemizi bilimin ışığında üniversitemizle birlikte hazırladık. İnce eleyip sık dokuduk. Projenin avantajlarını ve dezavantajlarım ele alarak, yaşlı, engelli, genç, çocuk herkesin kendinden bir şeyler bulacağı ve herkese hitap edecek bir proje hazırladık" dedi. 


Türkyılmaz, "İki çalıştayımızda da halkımızın ve sivil toplum örgütlerimizin görüşleri alındı. Çok parası olan da hiç parası olmayan da Yıldıztepe'ye gelerek vakitlerini geçirebilecekler" dedi. 



Yasemin...