18 / 05 / 2024

Mudanyaya yeni iskele

Mudanyaya yeni iskele

Mudanya Sahil Projesi Kapsamı’nda, İmralı Cezaevi Müdürlüğü’nün de bulunduğu adliye binasının hemen yanındaki askeriyeye ait araziye modern bir iskele yapıyor.

Gazimağusa, Yeni Boğaziçi ve İskele'nin imar planları yeniden düzenlenecek!

KTC Başbakanı Ersan Saner, Gazimağusa, Yeni Boğziçi ve İskele imar planının düzenlenmesi için gerekli adımların atılacağını müjdeledi.

İnşaat kalıp ve taşıyıcı iskeleleri için yeni önlemler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, betonarme binaların inşasında kullanılan kalıp ve taşıyıcı iskele uygulamaları sebebiyle yaşanan iş kazalarının engellenmesi için inşaat kalıplarına yönelik yeni önlemler alındı. 

Mağusa-İskele-Yeni Boğaziçi İmar Planı'nda son tarih: 2037!

Kıbrıs'ta büyük tartışmalara neden olan Mağusa-İskele-Yeni Boğaziçi İmar Planı kapsamında süreç devam ederken, planın son yılı olarak görülen 2037 yılına kadarki süreç boyunca büyük nüfus artışı projeksiyonları dikkat çekiyor.

Urtim'den inşaat projelerine yeni kalıp sistemi!

Kalıp ve iskele sistemleri üreten ve Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan URTİM, yeni sistemi 'Ekoset®' ile hem yurtiçi hem de yurtdışı inşaat projelerini hedefliyor...

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Başiskele'de yeni spor merkezi açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından spor yaparak sağlıklı bir hayat sürdürmek isteyen kadın ve erkekler için hizmete açılan ücretsiz spor merkezlerinin en yenisi Fatih Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Yenikent'in yeni iş yerleri tamamlandı!

Başiskele Belediyesi, Yenikent Mahallesi’nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında esnaflara yeni iş yerleri hayata geçirildi.

Başiskele yeni belediye binasına kavuştu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'ye yeni hizmet binası ve kent meydanı inşa etti.

Başiskele Barbaros Mahallesi'nde yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi ekipleri, Barbaros Mahallesi Ulubatiı Haşan caddesi ve Cevahir Sokak'ta ham yol açmak için çalışıyor

Başiskele'de imar yolları açılıyor!

Başiskele Belediyesi bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında hizmetlerini sürdürüyor. Nüfusun her geçen gün arttığı Başiskele'de artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları, ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor.

Kocaeli Başiskele’nin yeni belediye binası son şeklini aldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa etti. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’ndeki 10 dönümlük alanda gerçekleştirilen projenin üç bölümü de tamamlandı.

Başiskele Hizmet Binası ve Kent Meydanı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de projelendirdiği yeni belediye binası ve kent meydanı son şeklini aldı.

Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

Mudanyaya yeni iskele Haberi

Mudanyaya yeni iskele


PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın 1999 yılında yakalanıp getirildiği İmralıAdası’nda ömür boyu hapis cezasına çarptırılmasından sonra İmralı ile deniz ulaşımını sağlayan Mudanya İskelesi’nin yerine 4 milyon liralık harcamayla yenisi yapılıyor.


Büyükşehir Belediyesi, Bursa Jandarma Bölge Komutanlığı’nın isteği üzerine devam eden Mudanya Sahil Projesi Kapsamı’nda, İmralı Cezaevi Müdürlüğü’nün de bulunduğu adliye binasının hemen yanındaki askeriyeye ait araziye modern bir iskele yapıyor.


Denizin içerisinde 75  metre uzunluğunda 12 ton ağırlığında yük taşıyan kamyonların da geçeceği özel bir platform oluşturulduktan sonra L şeklinde 65 metrelik iskele inşa...