29 / 04 / 2024

Mudurnu Çayı ceza

Mudurnu Çayı ceza

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Emin Birpinar’ın yapmış olduğu denetim sonucunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Mudurnu Çayını kirleten Tekstil fabrikasına 121 Bin 908 TL ceza kesti...

Ceza ve faizlerin yüzde 90'ı silinecek! Bu ay sonuna kadar başvuran yaşadı!

14 milyon vatandaşı yakından ilgilendiren vergi ve prim borcu ile idari para cezalarında faizlerinin yüzde 90'ı silinecek. Bu ay sonuna kadar başvuran yaşadı...

Hiç birini affetmediler! Bakanlıktan bu kez de ikinci ele milyonlarca lira ceza yağdı!

Ticaret Bakanlığı, sıfır otomobilin ardından ikinci elde de ceza yağdırdı. Geçtiğimiz ay ikinci el otomobil satışında 6 ay 6 bin kilometre pazarlama ve satış kısıtlamasına aykırı faaliyette bulunan 36 işletmeye 15 milyon 905 bin 127 TL ceza kesildiği duyuruldu.

Bedelli askerlikte flaş gelişme! Bedelli askerlikte geciken her ay için 1.167 TL ceza ödenecek! Resmen belli oldu!

Bedelli askerlik ücreti, Temmuz ayı ile birlikte 80 bin 64 TL'ye yükseldi. Ancak bakaya durumunda olanlar bu tutarı cezalı şekilde ödeyecek. Bakaya kalınan her ay için yapılacak ödeme tutarı açıklandı. İşte o tutar...

Bakanlıktan 22 sosyal medya fenomenine 22 Milyon TL ceza

Reklam Kurulu, vatandaşı aldatıcı ve yanıltıcı tanıtım yapan firma ve sosyal medya fenomenlerine yılın ilk 6 ayında toplamda 22.8 milyon lira ceza kesti. Kurul tarafından yapılan incelemeler sonucu, 25 dosya karara bağlandı ve 22 dosya için yaptırım uygulandı.

Mudurnu Devlet Hastanesi'nin temeli yakında atılacak! 

Mudurnu'da yapımı planlanan devlet hastanesi hizmet binasının hafriyat çalışmaları yüklenici firma tarafından başlatıldı. İnşaatın Eylül ayı içinde temel atma töreni yapması planlanıyor. 

Konutu geç teslim eden 2016'da daha fazla ceza ödeyecek!

Aidatsız kart sunmayan, konutu geç teslim eden, ayıplı mal üreten 2016'da daha fazla ceza verecek. Tüketici Kanunu'na aykırılıklara verilen ceza miktarları 1 Ocak'tan itibaren yüzde 5.58 artıyor.

Borvo Termal Tatil Köyü Mudurnu devremülk fiyatları!

Borvo Termal Tatil Köyü Mudurnu'da devremülk 1 ay sonra inşaat başlıyor. Tesiste yer alan devremülklerde 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

2015'in ilk 6 ayında 20 bin 354 tesise çevre denetimi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 2015 yılı ilk altı ayı Çevre Denetim rakamlarını ve denetimler sonucunda kesilen ceza miktarlarını açıkladı.

Kilis L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları'nın inşaatı bu yıl bitecek!

Kilis’te, L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz kurumlarının inşaatının bu yıl tamamlanması bekleniyor. İnfaz kurumlarının hizmet binasının geçen yıl Ağustos ayında temeli atılarak inşaatında başlanmıştı

Sakarya Bedilkazancı Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile Bedilkazancı Köprüsü yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Mudurnu Çayı üzerine yeni bir köprü daha inşa ediyoruz...

Sakarya Mudurnu Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Eski Ankara yolu güzergahındaki köprü yapım çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Toçoğlu, “Mudurnu Çayı üzerine 56 metre uzunluğunda 13 metre genişliğinde modern bir köprü inşa ettik. Şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Mudurnu Dünya Mirası Listesi'ne girdi!

Başvurusu olumlu sonuçlanan Bolu'nun Mudurnu ilçesi UNESCO Dünya Mirası Geçişi Listesi'nde yerini aldı. Mudurnu Yönetim Planı, eylül ayında tamamlanmış ve kabul edilmişti.

Çatalköprü’deki yenileme çalışmaları 120 gün sürecek!

Mudurnu Çayı üzerindeki Çatalköprü’de yenileme çalışmalarının başladığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Yaklaşık 120 gün sürecek çalışmalarımız kapsamında güzergâhtaki araç ve yaya akışını alternatif yollar ile sağlayacağız” dedi.

Mudurnu Çayı ceza Haberi

Mudurnu Çayı ceza

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bazı basın yayın organlarında gündeme gelen “Sakarya Mudurnu Çayında kirlilik var.” iddialarına ilişkin inceleme başlattı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Emin Birpinar’ın yapmış olduğu denetim sonucunda Bursa İl Müdürlüğü ekipleri çaydan numuneler aldı.  Alınan numunelere ait analiz sonuçlarında bazı parametrelerin, Su Kirliliği Kontrolü Yönetmeliğine uymadığı anlaşıldı.


Bakanlık, Çevre Kanunu gereği işletmeye; 3 yıl içinde aynı olayın 2. kez yaşanması sebebiyle 121 Bin 908 TL idari para cezası uyguladı.


Bakanlık Çevre Kanunu gereği işletmeye 3 yıl içinde 2. Tekrardan dolayı 121 Bin 908 TL idari para cezası uyguladı.


Ayrıca Mudurnu Çayı sahasında faaliyet gösteren diğer işletmelere yönelik yapılan denetimlerde ise inşaat ve hafriyat şirketine 40 Bin 636 TL,  süt ve süt ürünleri imalatı yapan diğer işletmeye de...