02 / 05 / 2024

Sakarya Bedilkazancı Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Sakarya Bedilkazancı Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile Bedilkazancı Köprüsü yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Mudurnu Çayı üzerine yeni bir köprü daha inşa ediyoruz...




Mudurnu Çayı üzerinde yeni bir köprü yapım çalışması daha başlattıklarını belirten Başkan Toçoğlu, “82 metre uzunluğunda olacak yeni Bedilkazancı Köprüsü şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Mudurnu Çayı üzerine yeni bir köprü daha inşa ediyor. Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile Bedilkazancı Köprüsü yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Mudurnu Çayı üzerine yeni bir köprü daha inşa ediyoruz. Kısa bir süre önce eski  Ankara  yolu olarak bilinen güzergahta, Çatalköprü Mahallesi girişinde yapım çalışmalarını tamamladığımız köprüyü trafiğe açmıştık. Şimdi de Bedilkazancı köprüsü yapım çalışmalarını başlatıyoruz” diye konuştu.


Yeni Köprü 82 Metre

2,5 Milyon TL’lik yatırımla 82 metre uzunluğunda yeni bir köprünün inşa edileceğini belirten Toçoğlu, “İhtiyacı karşılamayan eski köprünün yıkım çalışmalarını tamamladık. İnşallah 2,5 Milyon TL’lik proje ile 82 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde modern bir köprü inşa edeceğiz. Yeni köprümüz ile bölge ulaşımının daha güvenli olmasını sağlayacağız. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön