05 / 05 / 2024

mudurnu tripleks villa

mudurnu tripleks villa

İlçe ziyaretlerini sürdüren Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, hem yatırım hem de turizm tesislerini gezdi. Vali Zahteroğulları, atıl bir şekilde bekleyen eski yatırımlar için acilen bir planlama istedi ve bunları turizme kazandıracaklarını söyledi...

Primus Bella 09'da lansmana özel yüzde 20 indirim! Yeni proje! 

Antalya'da hayata geçirilen Primus Bella 09 projesinde lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Primus Bella 09'da 34 adet tripleks villa bulunuyor.

Investvadi nerede? Invest Vadi fiyat listesi!

Investvadi nerede sorusunun yanıtı ve Invest Vadi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte 142 konut, 202 residence, 7 müstakil tripleks villa ve 13 ticari ünitenin yer aldığı Investvadi detayları...

Investvadi yarın satışta! Beklenen projede lansman fırsatları başlıyor!

Invest İnşaat’ın merakla beklenen projeleri arasında yer alan Investvadi'de satışlar yarın başlıyor. Söz konusu projede 142 konut, 202 residence, 7 müstakil tripleks villa ve 13 ticari ünite mevcut.

Investvadi nerede? Investvadi fiyat listesi 2022!

Investvadi nerede sorusunun yanıtı ve Investvadi fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. 2 Haziran tarihinde görücüye çıkacak olan projede 142 konut, 202 residence, 7 müstakil tripleks villa ve 13 ticari ünite mevcut.

Investvadi geliyor! Yeni proje!

Invest İnşaat’ın merakla beklenen yeni projesi Investvadi projesi görücüye çıkıyor. Ön talep sürecinin devam ettiği projede 142 konut, 202 residence, 7 müstakil tripleks villa ve 13 ticari ünite yer alıyor.

Zuhal Topal Acarkent'te 1,5 milyon dolara tripleks villa aldı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Zuhal Topal'ın Acarkent'te 1,5 milyon dolara aldığı yeni villasını kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Emlakçı çift, Milli Eğitim'e tripleks villa ve okul bağışladı!

Tekirdağ Çerkezköy'de emlakçılık yapan ve çocukları olmayan Müjgan-Serkan Karagöz çifti, yaptırdıkları okulu ve oturdukları tripleks villayı anaokulu olması şartıyla Milli Eğitim'e bağışladı.

Beykoz HMB Villaları'nda 27 milyon TL'ye icradan satılık tripleks villa!

Beykoz İcra Dairesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çubuklu Mahallesi, HMB Villaları Sitesi 187 ada 60 parselde yer alan tripleks villayı 27 milyon TL'ye satıyor...

TMSF Bakırköy'de tripleks villa satıyor! 14.4 milyon TL'ye!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Bakırköy Şenlik Mahallesi'nde yer alan villayı satışa çıkardı.

Bodrum kat ortak alan mıdır?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '73 adet müstakil villaların bulunduğu bir sitede tripleks daire satın aldım. Tapusunda da tripleks villa yazıyordu ama iki sene sonra yönetim bana benim villanın alt katının ortak alan olduğunu söyledi. Şimdi ben ne yapacağım?' sorusunu yanıtladı.

Hizbullah'ın Beykoz'da el konan villası satılıyor!

Hizbullah lideri Hüseyin Velioğlu’nun, 2000 yılındaki çatışmada öldürüldüğü Beykoz’daki villa satışa sunuldu. Tripleks villa ve arsası için 2 milyon 142 bin TL bedel isteniyor. 

Başakşehir'de 6 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi'nde yer alan tripleks villa vasıflı gayrimenkul 6 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan villa vasıflı gayrimenkul için ilk ihale tarihi 28 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

mudurnu tripleks villa Haberi

mudurnu tripleks villa


Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Mudurnu ilçesinde incelemelerde bulunarak Sarot Termal yatırım alanlarını gezdi.


İlçe ziyaretlerini sürdüren Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, hem yatırım hem de turizm tesislerini gezdi. Vali Zahteroğulları, atıl bir şekilde bekleyen eski yatırımlar için acilen bir planlama istedi ve bunları turizme kazandıracaklarını söyledi. Mudurnu gezisine Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli de katılırken, ilk durak Sarot Termal Tesisleri oldu. Burada Vali Zahteroğulları’nı Mudurnu Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, kamu kurumu çalışanları ve Sarot Termal Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Yerdelen karşıladı. Ziyarette Sarot Termal gezildi ve yönetim kurulu Başkanı Yerdelen’den bilgiler alındı.


Vali Zahteroğulları ve beraberindekilerin sonraki durağı ise Sarot/Burjel Babas Tesisleri oldu. Proje ortakları arasında yer alan Emin...