03 / 05 / 2024

muğla 2. etap toki başvurusu ne zaman başlayacak

muğla 2. etap toki başvurusu ne zaman başlayacak

Gazete Şah yazarlarından Serdal Kayhan bugün Muğla 2. Etap TOKİ projesinin başvuruları hakkında yazdı. İşte yazının detayları..

Deniz GYO Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 2 bin 761,23 metrekare.

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Muğla'ya tam 2 bin 599 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla'da tam 2 bin 599 yeni konut inşa edecek...

Emlak Konut GYO Muğla Bodrum Ortakent arsasına 10.1 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Muğla Bodrum Ortakent Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2.oturumu 3 Kasım 2022 tarihinde yapıldı. İşte ayrıntılar...

Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi Ekim 2022!

Türkiye’nin incisi İstanbul’un en önemli lokasyonlarından birinde inşa edilecek olan Tema İstanbul 2. Etap Projesi, bir hayli heyecan ile bekleniyor. Peki Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi belli oldu mu? İşte Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi Ekim 2022…

TOKİ Muğla projeleri için düğmeye bastı! 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Kavaklıdere'de 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. Projelenin ihalesi yarın yapılacak.

Antalya ve Muğla'daki yangınlarda zarar gören evler 2-3 ayda teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarında zarar gören 1350 konut için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

Muğla'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Muğla Bodrum Mumcular Mahallesi'nde bir evin inşaatında çalışan Ali Yılmaz (48) dengesini kaybeti, 2. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Muğla’da bir milyon 161 metrekarelik alana yapı izni!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 9 aylık süreç içinde Muğla’da 2 bin 686 bina ile 7 bin 271 daireye yapı ruhsatı verildiğini açıklarken bu alanın bir milyon 161 bin 74 metrekarelik alana sahip olduğu bildirildi.

Muğla Seydikemer'de ormanlık alan imara açılıyor iddiası!

Muğla CHP Milletvekili Mürsel Alban bugün TBMM’ye verdiği soru önergesinde Seydikemer ilçesinde 2 bin hektarlık ormanlık arazide yapılan ağaç kesimlerinin sebebini sordu.

Muğla'da 38.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ortaca İcra Dairesi Muğla ili, Ortaca ilçesi, Fevziye mahallesi, Akçagöl-Sarısu mevkii, 136 ada, 2 parselde yer alan taşınmazı 38 milyon 273 bin 493 TL'ye satıyor...

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Muğla Kavaklıdere kura sonuçları 2020...

muğla 2. etap toki başvurusu ne zaman başlayacak Haberi

muğla 2. etap toki başvurusu ne zaman başlayacak

Muğla'da kime sorarsanız sorun en büyük sorun konut sorunudur. Muğla'da çok ciddi anlamda konut sorunu yaşanıyor. Hali hazırda bulunan Konut fiyatları deseniz aldı başını gidiyor. Bu gün 300 bin liradan tutun 800 bin liraya kadar satılık konutlar var. 


Kira fiyatları deseniz nerdeyse uçtu. Bin liradan başlayan kira fiyatları 2 bin 500 liraya kadar gidiyor. 

Asgari ücretle geçinen bir insan acaba Muğla'da yaşayamayacak mı? 


Yaşasa da aldığı maaşı sadece ev kirasına mı ödeyecek? 


Muğla'da evi olmayan kime sorarsanız sorun herkesin verdiği cevap TOKİ'yi bekliyoruz. Muğla'nın konut sorunun tüm yükünü TOKİ'ye bağlamamızda doğru olmaz. Burada yerel yönetimlere de büyük görev düşüyor. Yerel yönetimler yeni toplu konut alanlan yaratmalı. Muğla il merkezinin imar planın yeniden gözden geçilmesi gerekli diye düşünüyorum. 


Şimdi gelelim TOKI'nin 2. etap projesine... 


Herkesi merakla...