02 / 05 / 2024

muğla 2016 projeleri

muğla 2016 projeleri

Adalet ve Kalkınma Partisi Fethiye ilçe teşkilatı 2015 yılının son istişare toplantısını Orman İşletme Müdürlüğü salonunda gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Milletvekili Hasan Özyer, Muğla ve Fethiye’ye yapılacak olan yatırımları müjdeledi.

TOKİ Muğla projeleri için düğmeye bastı! 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Kavaklıdere'de 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. Projelenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ’den Muğla’ya 594 milyon TL'lik yatırım!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin Muğla'da hayata geçirdiği projeleri inceledi.

Muğla Büyükşehir'den 55 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, 2016 yılında gerçekleştirdiği çalışmalarla dikkat çekti.

Muğla Menteşe bu projelerle değişecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Alt Yapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü (AYKOME) tarafından Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezinde toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Menteşe projeleri masaya yatırıldı...

Muğla Büyükşehir'den 800 kilometrelik yol çalışması!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında 100 milyon TL yatırımla 1000 km yol çalışması projesinde 800 kilometre rakamına ulaşarak büyük bir başarının altına imza attı.

Muğla Büyükşehir’den 600 kilometrelik asfalt çalışması!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 2016 yılı içerisinde 517 kilometre sathi, 65 kilometre sıcak asfalt, 51 bin metrekare parke döşeme çalışması yaptı.

Muğla Büyükşehir'den 293 kilometre asfalt!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yetki ve sorumluluğunda bulunan yollarda 2016 yılı içerisinde bu güne kadar toplam 293 kilometre asfalt kaplama çalışması yaptı.

Muğla Tlos Antik Kenti'nde kazı çalışması başladı!

Muğla Tlos Antik Kenti'nde, 2016 sezonu kazı çalışmaları başladı. UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan antik kentte, bu yılki kazı sezonunda kent bazilikası, tiyatro ve stadyum alanında çalışma yapılacak.

TOKİ Muğla Çayboyu 2016 başvuruları!

Muğla Çayboyu Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 1 konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Muğla Çayboyu 2016 başvuruları...

Muğla'da Mayıs ayında bin 300 konut satıldı!

TÜİK 2016 yılı Mayıs ayı Konut Satış İstatistikleri'ne göre 2016 yılı Mayıs ayında; Muğla ilinde 372 ilk satış, 928 el satış olmak üzere bin 300 konut satış sonucu el değiştirdi.

TMSF İstanbul ve Muğla'daki 14 gayrimenkulü satışa çıkarıyor!

T.C. Tasarruf Meduatı Sigorta Fonu 2. Tahsilat Daire Başkanlığı, İstanbul'da 8, Muğla'da 6 taşınmazı satışa çıkardı. 3 Mayıs 2016 ihale edilecek 14 gayrimenkulün satış bedeli 34 milyon 2 bin 880 TL olarak belirlendi.

Muğla Büyükşehir'den kılavuz planı bilgilendirme toplantısı!

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisince 10.03.2016 tarihinde itirazların değerlendirilmesi sonucunda kesinleşen 1/25000 ölçekli Muğla Nazım İmar Planına ilişkin Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

TOKİ Muğla Yatağan Madenler Mahallesi'ne 285 konut yaptıracak!

TOKİ Muğla Yatağan, Madenler Mahallesi, Büyükalan Mevki'nde 285 konut (+3 KD) inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi 25 Mayıs 2016 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

muğla 2016 projeleri Haberi

muğla 2016 projeleri


Adalet ve Kalkınma Partisi Fethiye ilçe teşkilatı 2015 yılının son istişare toplantısını Orman İşletme Müdürlüğü salonunda gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Milletvekili  Hasan Özyer, Muğla ve Fethiye’ye yapılacak olan yatırımları müjdeledi.


Ak Parti Fethiye ilçe teşkilatı İstişare toplantısında pan başkanlığını il yönetim kurulu üyesi ve Fethiye Koordinatörü Mehmet Orhan, pan üyeliklerini ilçe teşkilat başkanı Ergün Şenay, Kadın kolları yönetim kurulu üyesi Asuman Turanlı, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Erdem Sucu’nun yaparken istişare toplantısı sonunda çok sayıda vatandaşa Ak parti rozetleri Milletvekilleri Hasan Özyer ve Alim Tunç tarafından takıldı.


Aralık ayı istişare toplantısına AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, AK Parti Muğla İl Başkan Vekili Ozan Balcı, İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, AK Parti İlçe Başkanı Kadir...