02 / 05 / 2024

Muğla altyapı

Muğla altyapı

Muğla'da altyapı çalışmalarından sonra kilit parke çalışmaları da tamamlanan Atatürk Caddesi'nde trafik başladı. Kentte, Kanal Yolu köprüsü yıkılarak daha geniş bir köprü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Muğla Millet Bahçesi 23 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Aralık 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Muğla Kavaklıdere'ye 25 dükkan! İhalesi bugün!

Muğla İli Kavaklıdere İlçesi Küçük Sanayi Sitesi 25 Adet Dükkân İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Muğla'ya 25 dükkan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla İli Kavaklıdere İlçesi Küçük Sanayi Sitesi 25 Adet Dükkân İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 16 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Muğla TOKİ 51 konut ihalesi yarın!

Muğla İli, Kavaklıdere İlçesi 3. Etap Menteşe Mahallesi 51 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Kavaklıdere 51 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Muğla İli, Kavaklıdere İlçesi 3. Etap Menteşe Mahallesi 51 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla 51 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Muğla İli, Kavaklıdere İlçesi 3. Etap Menteşe Mahallesi 51 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla Büyükşehir'den 55 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, 2016 yılında gerçekleştirdiği çalışmalarla dikkat çekti.

TOKİ Muğla Yatağan Konutları'nda çalışmalar başladı!

Muğla Yatağan ilçesi Madenler Mahallesi Büyükalan Mevkii 693 numaralı parselde yer teslimi gerçekleştirilen 1. Etap 282 konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için yüklenici firma yetkilileri arazide çalışmalara başladı.

TOKİ Muğla Yatağan 285 konut ihalesi bugün!

TOKİ Muğla Yatağan, Madenler Mahallesi, Büyükalan Mevki'nde 285 konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Muğla altyapı Haberi

Muğla altyapı

Muğla'da altyapı çalışmalarından sonra kilit parke çalışmaları da tamamlanan Atatürk Caddesi'nde trafik akışı başladı. 


İçme suyu hattı yenileme çalışmaları sebebiyle bozulduktan sonra belde belediyesinin kapanarak ilçe ve büyükşehir belediyesinin kurulması gibi süreçlerden geçen Atatürk Caddesi, son olarak ilçe ve büyükşehir belediyeleri arasındaki yol paylaşımını bekledi. Yol paylaşımıyla Seydikemer Belediyesinde kalan 2 bin 648 metre uzunluğundaki Atatürk Caddesi'nde ekipler, yolu imar planına göre genişletti. 


Kanal Yolu köprüsü yıkılarak daha geniş bir köprü yapıldı ve ardından yaklaşık 300 Bin TL'lik maliyetle altyapı yağmur suyu drenaj hattı döşendi. Üst yapısı ile ilgili yapılması düşünülen sıcak asfalt çalışması kanalizasyon hattının henüz olmaması ve içme suyu hattında oluşan problemlerin sıklıkla arıza vermesi sebebiyle askıya alındı ve yola tamiratı kolay olan kilit parke döşenmesi geçildi. 


6 Metrelik Yol...