09 / 05 / 2024

muğla çelik köprü

muğla çelik köprü

Köyceğiz'e 50 kilometre mesafede bulunan Cehennem deresi kanyonu üzerine çelik köprü inşa edildi. Bölgede bulunan köylere ulaşım ve rafting turizmi açısından stratejik öneme sahip köprü, yaklaşık 400 bin TL'ye mal oldu.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Muğla'da belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! İhalesi 27 Temmuz'da!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Köprübaşı Mahellesi Kavacık Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

Muğla'da Kıyı Kenar Kanunu'na aykırı ve kaçak yapılar yıkılacak!

Muğla Valisi Orhan Tavlı yaptığı açıklamada, "Muğla’da imara aykırı ve kaçak yapılarla mücadelemiz kesintisiz devam edecek." dedi.

Neonteikhos Antik Kenti yoluna çelik köprü inşa edildi!

Neonteikhos Antik Kenti’ne giden yol, Menemen-Aliağa Çandarlı Otoyolu ile çakışınca 90 metre uzunluğuna sahip çelik köprü yapıldı.

TOKİ Muğla'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Muğla İli Köyceğiz İlçesi Toparlar Mahallesi 313/1 Parselde Yapılacak Toplu Konut Projesi Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması İşi ihalesi 16 Ekim 2019 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Neslihan Atagül Muğla'da köy evi kiralayacak!

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, Engin Akyürek’le ‘Sefirin Kızı’ adlı dizide başrolü paylaşacak. Atagül, setin kurulacağı Muğla’da kendine ev kiralayacak.

Muğla Ortaca Kültür Evi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ortaca Kültür Evi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Muğla Ortaca Kültür Evi’nin temeli atıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortaca’da yaptırılan Ortaca Kültür Evi’nin temelini düzenlenen törenle attı. Proje 2 milyon 773 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ Muğla Konutları'nın 158 tanesi satılacak mı?

Muğla Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa İnci, bugünkü yazısında Muğla Menteşe'de inşa edilen TOKİ konutlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

Muğla Kayacık Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Muğla Dalaman Belediyesi'nce Kayacık Sahiline yapılan sosyal tesis düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tesisin ilçeye ekonomik ve sosyal anlamda katkı yapacağı açıklandı.

İzmir Bostanlı Deresi'ne çelik köprü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Tramvayı güzergahındaki Bostanlı Deresi üzerinde hayata geçirdiği 37 metrelik köprünün montajını üç gün gibi kısa bir sürede tamamladı.

muğla çelik köprü Haberi

muğla çelik köprü


Cehennem Deresi Köprüsü'nün açılışı için tören düzenlendi. Törene Muğla Milletvekili Ali Boğa, Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harmandar, Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Özkan Şahin, Köyceğiz Orman İşletme Müdürü Ramazan Uslu, orman personeli ve köylüler katıldı.


Rektör Harmandar, köprünün yapımında inşaat mühendisliği hizmetlerinin inşaat fakültesi öğretim elemanlarınca karşılandığını, kendilerinin de çorbada tuzu olduğu için mutlu olduklarını söyledi. Rektör Harmandar, "Artık buraları kuş uçmaz kervan geçmez olarak tabir edilen yerlerden değil. Allahın izniyle bu köprü sayesinde buralardan kervanlarımız da geçecek üzerinde kuşlar da uçacak" dedi.


AK Partili Boğa ise Cehennem Deresi üzerine yapılan bu köprüyle karşı tarafta kalan köylerin Köyceğiz'e ve Ortaca'ya daha da yakınlaştığını söyledi. Köyceğiz Orman İşletme Müdürü Ramazan Uslu da...