02 / 05 / 2024

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü satılık

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü satılık

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü 2 arsayı 10 milyon 850 bin 952 TL'ye satılıyor. Arsa nitelikli taşınmazların ihalesi 15 Haziran'da saat 9:30 ve 10:00'da gerçekleştirilecek.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Muğla Milas'ta KDV, damga vergisi ve tapu harcından muaf arazi fırsatı!

Muğla İli Milas Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas Ören'de yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Muğla Seydimeker'de taksitle imarlı arsa fırsatı! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Seydikemer Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Seydikemer'de yer alan imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 15 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Muğla'da son dakika imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Muğla'da 39 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Kavaklıdere ilçesi Kavaklıdere - Kurucaova Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:45'te yapılacak.

Muğla Datça'da 16.1 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Datça Milli Emlak Şefliği, Muğla ili, Datça ilçesinde yer alan 10 gayrimenkulü 16 milyon 191 bin TL'ye satıyor...

Muğla Bodrum'da 16.5 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum'da yer alan gayrimenkulü 16 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Muğla'da 51 kamu lojmanı 11.8 milyon TL'ye satılıyor!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı Menteşe Emlak Müdürlüğü tarafından 51 adet kamu lojmanı 11 milyon 825 bin TL'ye satılıyor.

Muğla'da 19.8 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

Muğla Köyceğiz Milli Emlak Şefliği, 16 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon 754 bin TL olarak belirlendi.

Muğla'da 6.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Muğla Milas'ta yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Muğla'da 6.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Milas Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas Kayaönü'nde yer alan gayrimenkulü 6 milyon 454 bin TL muhammen bedelle satışa çıkarıyor.

Muğla Milas'ta 6.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Milas'ta yer alan gayrimenkulü satışa çıkarıyor.

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü satılık Haberi

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü satılık

Akçaova ve Salihpaşalar Mahallelerinde yer alan 2 arsanın toplam satış bedeli 10 milyon 850 bin 952 TL olarak belirtiliyor. Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından satışa çıkan arsaların ihalesi 15 Haziran'da saat 9:30 ve 10:00'da yapılacak.





Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden:




1 - Yukarıdaki listede özellikleri belirtilen Hazineye ait taşınmazın satış ihalesi 2886 sayılı Kanunun 45 inci maddesi uyarınca "Açık Teklif Usulü" ile hizasında belirtilen tarih ve saatte Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında toplanacak ihale komisyonu huzurunda yapılacaktır.

2 - İsteklilerin İhaleye katılabilmesi için; gerçek kişilerde, yasal yerleşim yeri belgesi ile Nüfus cüzdan fotokopisi veya tasdikli bir örneği, T.C. kimlik numarası, tüzel kişiler de ise 2017 yılı içinde Ticaret ve Sanayi Odasından veya ilgili diğer kurumlardan alınmış sicile kayıtlı olduğuna dair...