28 / 04 / 2024

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 



Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı Eylül ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden hız kesmeden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanı da sitesinde yer aldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasında yer alan söz konusu satış ihaleleri arasında Muğla ili, Menteşe ilçesindeki imarlı arsa da mevcut.

Tatilcilerin gözdesi Muğla da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki son dakika detayına göre satışa sunulan konut alanı imarlı arsa Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alıyor.

İhale tarihi de resmi olarak açıklanan söz konusu arsanın taşınmaz numarası 48010106882 şeklinde açıklandı. Yine aktarılan detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 2.319 metrekare.


Geri Dön