06 / 05 / 2024

Muğla Defterdarlığı okul inşaat ihalesi

Muğla Defterdarlığı okul inşaat ihalesi

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta yapılacak..

Muğla'da okul binalarının depreme karşı dayanıklılığı mecliste!

Muğla ilinde bulunan okul binalarının depreme karşı dayanıklılığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla Defterdarlığı'nın 4 okul inşaat işi ihalesi 8 Mayıs'ta!

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta yapılacak..

Muğla Milas'ta ortaokul binası için imzalar atıldı!

Muğla Milas'ta hayırsever Necat Aydın tarafından babası Hacı Bahattin Aydın adına Meşelik Mahallesi’nde 8 derslikli ortaokul binası yaptırılıyor. Okul için ilk protokol imzaları atıldı..

Muğla'da satılık 2 arsa 10,8 milyon TL'ye!

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü 2 arsayı 10 milyon 850 bin 952 TL'ye satılıyor. Arsa nitelikli taşınmazların ihalesi 15 Haziran'da saat 9:30 ve 10:00'da gerçekleştirilecek.

Muğla Milas'ta 7 bin 300 metrekarelik arsa bağışı!

Muğla Milas Boğaziçi Mahallesi'nde eğitim için arsa bağışı yapıldı. Okul yapımı için bağışlanan 7 bin 300 metrekarelik arazi değerlendirilmeye alındı.

Muğla Milas'ta okul yapımı için arsa bağışı!

Muğla’nın Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi’nde hayırseverler, mülkiyetlerindeki arsaları okul yapımı için bağışladı.

Muğla Köyceğiz'e yeni fakülte ve yüksek okul geliyor!

Muğla Köyceğiz Toparlar Mahallesindeki TOKİ alanında fakülte ve yüksek okul yapımı için anlaşma sağlandı. Belediye Başkanı Kamil Ceylan yerleşke için 6 milyon lira yatırım yapılacağını açıkladı.

Muğla'da üniversiteli inşaat işçisi çatıdan düşerek öldü!

Muğla'da okul harçlığını çıkarmak için çalıştığı inşaatın çatısından düşen Süleyman Demirel Üniversitesi son sınıf öğrencisi yaşamını yitirdi.

Muğla’da 12 özel okul kapatıldı!

Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Muğla’da Gülen cemaatine ait 12 özel okul Milli Emlak Müdürlüğü’ne devredildi.

TOBB Muğla'da okul inşa edecek!

TOBB tarafından Muğla'da fen lisesi yaptırılacak. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki protokol imza töreninde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, eğitime yapılan yatırımdan kesinlikle zarar edilmeyeceğini söyledi.

Milli Emlak Muğla'da iki adet gayrimenkul satıyor: 8 milyon 280 bin liraya!

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Akçaova Köyü ve Salihpaşa'lar Köyü'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleler 11 Haziran 2014 tarihinde saat 14:30'da ve 14:50'de gerçekleştirilecek...

Muğla Defterdarlığı'ndan satılık 5 adet gayrimenkul: 9 milyon 491 bin TL!

Muğla Defterdarlığı Muğla'nın 3 farklı köyünde 5 adet gayrimenkul satıyor. Gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 491 bin 28 TL olarak belirlendi. Gayrimenkuller Akçaova Köyü,Salihpaşalar Köyü ve Karşıyaka Mahallesi'nde yer alıyor.

Milli Emlak Muğla'da 3 adet arsa satıyor: 4 milyon 363 bin liraya!

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Muğla Akçaova Köyü ve Salihpaşalar Köyü !nde yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. İhale 22 Nisan 2014 tarihinde saat 10:00 ile 11:00 arasında gerçekleştirilecek...

Muğla Defterdarlığı okul inşaat ihalesi Haberi

Muğla Defterdarlığı okul inşaat ihalesi

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı inşaat ihaleleri düzenleniyor. Toplam muhammen bedeli 22 milyon 690 bin 648 TL olarak belirlenen okul inşaat işleri için ihale aynı gün içinde ayrı saatlerde yapılacak.

Arsa karşılığı inşaat ihaleleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik ve 298 sayılı Milli Emlak Genel Tebliği hükümlerine göre 08 Mayıs 2018 tarihinde 1. Grup için saat 10:30 da, 2. grup için saat 14:30 da Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Müdüriyet Makamında toplanacak Komisyon marifetiyle PAZARLIK USULÜ ile yapılacak.

ARSA KARŞILIĞI İNŞAAT İHALESİ YAPILACAKTIR

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden:

1 - Arsa karşılığı inşaat ihaleleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik ve 298 sayılı Milli Emlak Genel Tebliği hükümlerine göre...