01 / 05 / 2024

muğla develet hastanesi ihalesi ne zaman

muğla develet hastanesi ihalesi ne zaman

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nin prefabrik ek poliklinik binası ile 40 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezinin ihale sözleşmesi yapıldı. İhaleyi Magnesia Yapı İnşaat firması kazandı...

Muğla Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı durdu mu?

2017'de 41 milyon 850 bin lira ihale bedeliyle yapımına başlanan 150 yataklı Muğla Bodrum Devlet Hastanesi’nin kaba inşaatı bitirilerek yüzde 59’u tamamlandı. Ancak inşaata bir anda ara verildiği iddia edildi...

Muğla Milas Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

500 yataklı Muğla Devlet Hastanesi’nin de aralarında bulunduğu 33 tesisi Muğla'ya kazandırdıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''100 yataklı yatağan Devlet hastanesinin yapımı devam ediyor. Milas’taki hastaneyi bitirmek üzereyiz'' diye konuştu.

TOKİ Muğla Devlet Hastanesi J Blok ihalesi yarın!

Muğla 475 Yataklı Devlet Hastanesi J Blok Tamamlama İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Devlet Hastanesi J Blok ihalesi 5 Ekim'de!

TOKİ'nin Muğla 475 Yataklı Devlet Hastanesi J Blok Tamamlama İnşaatı İşi ihalesi 5 Ekim 2017 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Datça Devlet Hastanesi açıldı!

Muğla'nın Datça İlçesi'nde geçen yıl yapımı tamamlandığı halde, 'Yapı Kullanma İzin Belgesi' alınamadığı için açılışı gerçekleştirilemeyen devlet hastanesinin yeni binası hizmete açıldı.

Muğla Datça Devlet Hastanesi 23 Ocak'ta açılacak!

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Mete, yapımı tamamlanan Datça Devlet Hastanesi’nin 23 Ocak'ta hizmete açılacağını söyledi.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yüzde 88'i tamam!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi M Kapısı karşısına yapılan ve tamamlananınca Tıp Fakültesi Hastanesi olarak hizmet verecek olan Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatının yüzde 88’i tamamlandı.

Muğla Datça Devlet Hastanesi 1 Ekim'de açılıyor!

Muğla'nın Datça İlçesi'nde, üç yıl önce yapımına başlanan yeni devlet hastanesinin 1 Ekim'de hizmete açılacağı bildirildi.

Muğla’da Palyatif Bakım Merkezi açıldı!

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Palyatif Bakım Merkezi açıldı. Merkez, Köyceğiz Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet verecek. Muğla’nın ilk Palyatif Bakım Merkezi, Köyceğiz Devlet Hastanesinde düzenlenen törenle açıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Araştırma Hastanesi yıl sonunda tamamlanacak!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde inşaat çalışmaları devam ediyor. 2016 yılının sonunda tamamlanması beklenen hastane inşaatında fiziki gerçekleşme oranının yüzde 65 olduğunu açıklandı.

Muğla Tıp Fakültesi Hastanesi Mayıs 2016'da tamamlanacak!

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Özyer, Muğla Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yetkililerden bilgi aldı. Ozyer, 500 yataklı hastanenin Mayıs 2016'da tamamlanacağını İzmir ya da Aydın'a gitmek zorunda kalınmayacağını söyledi.

Muğla Sıtkı Koçman Hastanesi'nin inşaatının yüzde 15 tamamlandı!

Muğla’nın en büyük yatırımlarından birisi olan ve 115 milyon TL’ye ihalesi yapılan 475 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatının yüzde 15’lik bölümü tamamlandı.

Muğla Sıtkı Koçman Hastanesi inşaatında işçiler sertifikalarını aldı!

475 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin inşaatında çalışan 250 işçi, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi alarak sertifikalarını aldılar..

muğla develet hastanesi ihalesi ne zaman Haberi

muğla develet hastanesi ihalesi ne zaman


Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin prefabrik ek poliklinik binası ile 40 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezinin ihale sözleşmesi yapıldı. 14 firmanın katıldığı ihaleyi, en uygun teklifi veren Magnesia Yapı İnş. San. Ltd. Şti. kazandı. 350 gün içinde tamamlanması planlanan binalar, 10 milyon 519 bin liraya mal olacak. 500 yataklı Muğla Devlet Hastanesi'nin ihalesininse yarın yapılacağı belirtildi.


Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, yaptığı açıklamada 7 bin 852 metrekarelik kapalı alana sahip olacak modern binanın, 17 Aralık 2013 tarihinde ihalesinin yapıldığını söyledi. Ağız ve diş sağlığı merkezinin, hastane kampüsü içinde, acil servisin yan tarafında bulunan otopark üzerinde yapılacağını belirten Dr. Tekin, "Ek poliklinik binası ise eski acil tarafında, hastanenin iş ocağının bulunduğu alana yapılacak. İş iki...