30 / 04 / 2024

muğla hafriyat atığı

muğla hafriyat atığı

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2015 yılı Ocak-Ağustos ayları arasında hafriyat ve inşaat atıklarının toplanması konusunda toplam 11 bin 813 araca hizmet vererek yaklaşık 134 bin 264 ton hafriyat atığın bertarafını gerçekleştirdi.

Muğla Ortaca Kültür Evi’nin temeli atıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortaca’da yaptırılan Ortaca Kültür Evi’nin temelini düzenlenen törenle attı. Proje 2 milyon 773 bin TL'ye mal olacak.

Muğla Bölge Müzesi'nin temeli atıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla’ya kazandıracağı en önemli kültür yatırımları arasında yer alan Muğla Bölge Müzesi’nin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Muğla Milas'ta ortaokul binası için imzalar atıldı!

Muğla Milas'ta hayırsever Necat Aydın tarafından babası Hacı Bahattin Aydın adına Meşelik Mahallesi’nde 8 derslikli ortaokul binası yaptırılıyor. Okul için ilk protokol imzaları atıldı..

Muğla'da 388 milyon TL'lik 20 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Muğla'da temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Eroğlu, "Bugün 388 milyon liraya mal olacak 20 tesisin temelini atıyoruz'' şeklinde konuştu.

Muğla Menteşe Otogarı'nın temeli atıldı!

Menteşe Şehirlerarası Otogarı’nın temeli atıldı. Temel atma törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün de katıldı.

TOKİ Muğla Konutları'nın temeli Mart'ta atılacak!

Muğla merkez basını ile kahvaltıda bir araya gelen AKP Muğla Milletvekili Nihat Öztürk Muğla TOKİ temel atma töreninin en geç 2017’nin Mart ayında yapılacağını söyledi.

Muğla'da üniversiteli inşaat işçisi çatıdan düşerek öldü!

Muğla'da okul harçlığını çıkarmak için çalıştığı inşaatın çatısından düşen Süleyman Demirel Üniversitesi son sınıf öğrencisi yaşamını yitirdi.

Muğla Teknopark için imzalar atıldı!

Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliğiyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde oluşturulan Muğla Teknopark A.Ş.'nin yönetim kurulu Haziran ayında yapılan toplantıda belirlenmişti. 11 kişilik yönetim kurulunun ardından şirket ortakları da noter huzurunda yapılan ana sözleşme imzası ile Teknopark A.Ş.

Muğla Büyükşehir kaçak hafriyatı GPS ile engelliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, çevrenin korunması, hafriyatların değerlendirilmesi ve bertarafı ile ilgili çalışmalarını yenilikçi teknolojilerle sürdürüyor.

Eski Muğla evleri beyaza boyandı!

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, Muğla'nın Menteşe ilçesinde eski Muğla evlerinin yaşatıldığı Kentsel Sit Alanı'ndaki mahallenin sakinleri, ücretsiz dağıtılan kireçlerle evlerine badana yaptı

Muğla'da atık malzemelerle tarihi binaların maketleri yapılıyor!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iç mimar Hilal Chouman, Kayaköy Ören Yeri ile İstanbul'un Balat semtindeki tarihi yapıların maketlerinde plastik, karton, strafor, cam ve metal atıkları kullanıyor.

Muğla Büyükşehir İkmal Hizmet Binası Eylül'de tamamlanacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından temeli 2015 Ekim ayı içerisinde atılan yeni Makine ve İkmal Hizmet Binası inşaatının yüzde 50’si tamamlandı.

Muğla Büyükşehir İdari Hizmet Ek Binası’nın temeli atıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi İdari Ek Hizmet binasının temeli Menteşe İlçesi Orhaniye Mahallesi’ndeki Muğla Büyükşehir Belediyesi 2 nolu hizmet alanı içerisinde atıldı.

muğla hafriyat atığı Haberi

muğla hafriyat atığı


Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2015 yılı Ocak-Ağustos ayları arasında hafriyat ve inşaat atıklarının toplanması konusunda toplam 11 bin 813 araca hizmet vererek yaklaşık 134 bin 264 ton hafriyat atığın bertarafını gerçekleştirdi. Ekipler, Muğla İli genelinde kaçak hafriyat dökümü ile ilgili denetimlerine de devam ediyor.


Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Aylin Giray, “Çevre Dostu Muğla” için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Giray; “ Ekiplerimiz 8 ay içerisinde toplam 134 bin 264 ton hafriyat atığın bertarafını gerçekleştirdi. İl genelinde çevre için büyük bir sorun teşkil eden hafriyat atıklarının bertarafı ve değerlendirilmesi için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.



Muğla Büyükşehir...