13 / 05 / 2024

muğla hastane inşaatı sertifika

muğla hastane inşaatı sertifika

475 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin inşaatında çalışan 250 işçi, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi alarak sertifikalarını aldılar..

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kışla tarafından kuruldu.

Muğla için acele kamulaştırma kararı!

Muğla ili Menteşe ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

Muğla'da inşaatlar 15 gün süreyle durduruldu!

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu, yükselen çimento fiyatlarını boykot etmek için 24 Eylül tarihinde kadar inşaatları durdurma kararı alan İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)'a tam destek vereceklerine dikkat çekti. 

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Mehmet Muş, çimento ve inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada, çimento ve inşaat sektör temsilcileriyle Bakanlıkta bir araya geldiklerini söyledi.

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatı iki yıl içerisinde bitecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya kazandırılan 900 yatak kapasiteli hastanenin inşaatı devam ediyor. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Trabzon Şehir Hastanesi'nin 1.1 milyar TL'lik ihalesini Kalyon İnşaat aldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin yapımı için yaklaşık 1.1 milyar TL'lik ihaleyi Kalyon İnşaat kazandı. İmzalanan sözleşmeye göre hastane inşaatının 2023'ün başına kadar bitirilmesi planlıyor.

Muğla'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Muğla Bodrum Mumcular Mahallesi'nde bir evin inşaatında çalışan Ali Yılmaz (48) dengesini kaybeti, 2. kattan düşerek hayatını kaybetti.

muğla hastane inşaatı sertifika Haberi

muğla hastane inşaatı sertifika

475 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin inşaatında çalışan 250 işçi, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi alarak sertifikalarını aldılar. Mesleki deneyimlerini belgeleyen işçilerin sertifika törenine Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Seydi Ahmet Üğe, EMT İnşaat Proje Müdürü Uğur Çelik, İş Güvenliği Uzmanı Fırat Kuzucu ve işçiler katıldı.


EMT İnşaat Proje Müdürü Uğur Çelik, işe başladıkları il günden bu yana iş güvenliği ile ilgili Fırat Kunuzu ile istişareler yaptıklarını belirtti. Çelik, “Türkiye’nin gündeminde iş sağlığı ve iş güvenliği kanunların ve yasaların sürekli yenilenmesi ve iş kazalarının önüne geçilmesi için bu konuların sürekli denetlenmesi şart. Biz de bunun ancak bir eğitim ile kazaların önüne geçilebileceğini düşünerek Menteşe İlçe Müdürlüğümüzün katkıları ile 60 saat süreli eğitim düzenledik. Kurs süresince burada...