20 / 05 / 2024

muğla il halk sağlığı sahil açıklaması

muğla il halk sağlığı sahil açıklaması

Muğla İl Halk Sağlığı Müdürlüğü' nden yapılan yazılı açıklamada, kentteki yüzme alanlarının 2013 yılı ulusal sınıflaması yapılarak, 188 yüzme alanındaki suyun kalitesi ölçüldüğü ifade edildi...

TOKİ Muğla 2023 projesinde son dakika! Tek bir ilçeye 500 yeni konut geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Muğla 2023 projesinde son dakika... Tek bir ilçeye 500 yeni konut geliyor... Aman kaçırmayın...

TOKİ Muğla projesi için son dakika müjdesi geldi! O ilçeye tam 574 ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Muğla projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

Güngör Erçil: Muğla'da doğal sit alanlarının statüsü düşürüldü!

Muğla Çevre Platformu Eş sözcüsü Güngör Erçil, doğal sit alanları belirlenirken hazırlanan bilimsel raporlar için “Gayrimenkul şirketinin hazırladığı raporlarla bütün Muğla’nın doğal sit alanları tespit ediliyor” dedi. Erçil, Muğla'da doğal sit alanlarının statüsünün düşürüldüğünü ileri sürdü.

Muğla Sosyal Yaşam Merkezi için halk oylaması yapılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 yılı içerisinde tamamlamayı hedeflediği 42 Milyon 810 bin liralık yatırımın ismi için halk oylaması başladı. Oylama 30 Haziran’da son bulacak.

Veysel Eroğlu Muğla Menteşe'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Muğla'nın Menteşe ilçesinde temel atma törenine katıldı.

Muğla Ortaca Kemal Şahin Bulvarı açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri il genelindeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Ortaca Kemal Şahin Bulvarı trafiğe açıldı.

Muğla Milas'ta okul yapımı için arsa bağışı!

Muğla’nın Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi’nde hayırseverler, mülkiyetlerindeki arsaları okul yapımı için bağışladı.

Muğla Milas'ta oda mezar bulundu!

Muğla'nın Milas ilçesinde yapımı devam eden bir inşaat alanında, oda mezar ve tarihi kalıntılarına rastlandı

Muğla Milas’ta inşaat kazında tarihi kalıntılar bulundu!

Muğla'nın Milas ilçesinde bir inşaatın temel kazısında tarihi oda mezar kalıntıları çıktı. Kazı alanında çalışma başlatıldı.

Muğla'nın beş mahallesine basketbol sahası!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ortaca ilçesi’nin Dalyan, Dalaklı, Çaylı, Arıkbaşı ve Bahçelievler Mahallelerine basketbol - voleybol sahası için 297 Bin TL’lik yatırım yaptı.

Muğla'daki Telmessos Antik Tiyatrosu'nun restorasyonu TBMM'de!

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Telmessos Antik Tiyatrosu'nun restorasyon çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Muğla Kayaköy ören yerindeki kiliselerin restorasyonu TBMM'de!

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Kayaköy ören yerindeki kiliselerin restorasyonuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

muğla il halk sağlığı sahil açıklaması Haberi

muğla il halk sağlığı sahil açıklaması


Muğla'nın 188 yüzme alanındaki suyun kalitesinin belirlenmesi amacıyla kontroller yapıldı.


İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, kentteki yüzme alanlarının 2013 yılı ulusal sınıflaması yapılarak, 188 yüzme alanındaki suyun kalitesi ölçüldüğü bildirildi. Numunelerin ilçelerde görevli çevre sağlığı teknisyenleri tarafından alınarak, Halk Sağlığı Laboratuvarında takipleri yapıldı. Sudaki ölçümler sonucunda 185 yüzme alanı mükemmel kalite, üçünün ise yüzme alanı ise iyi kalitede çıktı. 


Halk Sağlığı Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "2013 yılı ilimize ait ulusal sınıflama raporu, Muğla'da bulunan mavi bayraklı ve diğer plajlarımızın su kalitesinin ne kadar güvenilir ve temiz olduğunu göstermektedir. İlimize ilk defa gelen yerli ve yabancı turistlerin tercihlerinde mavi bayrak, artık önemli bir yere sahiptir. Çünkü mavi bayrak, bulunduğu yerin denizinin ve doğasının temiz olduğuna dair adeta...