13 / 05 / 2024

Muğla-Kale yol çalışmaları

Muğla-Kale yol çalışmaları

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Güngör Erçil: Muğla'da doğal sit alanlarının statüsü düşürüldü!

Muğla Çevre Platformu Eş sözcüsü Güngör Erçil, doğal sit alanları belirlenirken hazırlanan bilimsel raporlar için “Gayrimenkul şirketinin hazırladığı raporlarla bütün Muğla’nın doğal sit alanları tespit ediliyor” dedi. Erçil, Muğla'da doğal sit alanlarının statüsünün düşürüldüğünü ileri sürdü.

Muğla'daki Doğal sit alanlarının statülerinin değiştirildiği iddialarına yalanlama!

Muğla Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Muğla'daki "Doğal sit alanlarının statülerinin değiştirildiği" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Muş Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya yaptığı açıklamada, Muş Millet Bahçesi çalışmalarına başlandığını müjdeledi.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Muğla Ortaca Kemal Şahin Bulvarı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 9900 metrelik Ortaca Kemal Şahin Bulvarı'ndaki yol çalışmaların tamamladı.

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Dalaman ve Datça'daki yol çalışmaları tamamlanamıyor!

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekili Gültekin Akça, Dalaman ve Datça'da yapılan altyapı çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

Muğla-Kale yol çalışmaları Haberi

Muğla-Kale yol çalışmaları

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddialarına ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Girgin, sorularını Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a sordu.

Muğla - Denizli D 330 karayolu bilindiği üzere; Muğla ilinin genelini ve özellikle Bodrum, Marmaris, Datça gibi önemli turizm merkezlerini Denizli, Afyon ve Ankara gibi merkezler olmak üzere Anadolu'nun iç kesimlerine bağlayan önemli ve trafik yoğunluğu yüksek bir ulaşım güzergahı olduğunu belirten Girgin, "Yapımı yıllardır bitmeden ve çok ciddi bir trafik yoğunluğu olan Muğla - Kale yolu hem bölge halkı için hem de bu yolu kullanan tüm vatandaşlarımız için çözülemeyen bir büyük sorun halini gelmiştir." diyerek 3 soru sordu.

Girgin'in soruları

1. Kamuoyunda Muğla - Kale yol...