16 / 05 / 2024

Muğla marina yaz boyunca dolu

Muğla marina yaz boyunca dolu

Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi gözde turizm merkezlerine sahip Muğla'daki marinalar, sezon boyunca yüksek doluluk oranlarıyla hizmet veriyor.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Muğla Bölge Müzesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Yaz sonunda açılışı yapılacak olan Muğla Bölge Müzesi yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları inceleyen Muğla Büyükşehir Başkanı Osman Gürün, “Binanın yüzde 70’i tamamlandı" dedi.

Martı GYO Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporunu yayınladı...

İngilizler Muğla'dan ev alıyor!

Özellikle yaz aylarında çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan Muğla, özellikle son 10 yıldır İngiliz turistlerin gözde merkezi haline geldi. İngilizler bölgede konut yatırımına ağırlık verdi.

TOKİ Muğla Konutları'nın 158 tanesi satılacak mı?

Muğla Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa İnci, bugünkü yazısında Muğla Menteşe'de inşa edilen TOKİ konutlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

Muğla Milas Çökertme Turizm Planı'na iptal!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Gülay Yücel, bugünkü yazısında 1/25 bin ölçekli Muğla Milas Çökertme Turizm Planı'ndan bahsetti. İşte o haber...

Martı GYO Muğla Ortaca değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Martı GYO Muğla Ortaca değerleme raporu yayınlandı.

TOKİ Muğla 2. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Gazete Şah yazarlarından Serdal Kayhan bugün Muğla 2. Etap TOKİ projesinin başvuruları hakkında yazdı. İşte yazının detayları..

Muğla Marina projesinin ÇED süreci başlatıldı!

Muğla Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda Aksoy Bodrum Taşınmaz Yatırımları A.Ş. tarafından yapılması planlanan Marina projesi için, ÇED süreci başlatıldı. Konuyla ilgili Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ''150 yatlık marina için çok ciddi bir deniz dolgusu ve dalgakıranlar gerekiyormuş'' dedi.

TOKİ konutları Muğla'daki konut sorununu çözecek mi?

Muğla Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa İnci bugünkü yazısında Muğla'daki konut sektörünü anlattı. İnci, Muğla’nın konut sorunun çözümlerinden bahsetti. İşte o yazı...

Muğla Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu revize edildi.

Muğla'ya 2 yeni hastane yapılıyor!

Muğla Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa İnci bugünkü yazısında Muğla'da yapımı tamamlanmak üzere olan hastaneyi ve eski hastanenin yerine neyin yapılacağını anlattı. İnci, Muğla'ya 2 hastanenin geldiğini müjdeledi.

Martı GYO Muğla Marmaris Marina değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Martı GYO Muğla Marmaris Marina değerleme raporunu yayınladı.

Muğla marina yaz boyunca dolu Haberi

Muğla marina yaz boyunca dolu

Türkiye, marina sayısının yetersiz olması sebebiyle pazardan istediği payı alamıyor. Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi gözde turizm merkezlerine sahip Muğla'daki marinalar, sezon boyunca yüksek doluluk oranlarıyla hizmet veriyor. 




Habertürk...