04 / 05 / 2024

Muğla Menteşede öğrenci yurdu

Muğla Menteşede öğrenci yurdu

AK Parti Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla'dan Ankara'ya giden heyetle birlikte Ulaştırma ve Denizcilik, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor ile Sağlık Bakanı'nı ziyaret etti, kente yapılacak olan projelerin müjdesini verdi.

Muğla Menteşe'de imara aykırı alanlarda yıkım başladı!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde imara aykırı inşa edilen konutlar için yıkım kararı alındı. Mahalledeki yıkımlarla ilgili Menteşe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yıkım işlemlerinin bakanlık kontrolünde yapıldığı belirtildi. 

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla projesinde son dakika müjdesi! 304 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ Muğla projesinde son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek 304 yeni konut için bu tarihe dikkat...

TOKİ Muğla projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! 500 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Muğla projesi için resmen son dakika müjdesi geldi... Tek bir ilçede inşa edilecek tam 500 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Muğla Belediyesi'nden büyük fırsat! O ilçede 14 arsa ve arazi satacak!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da 14 adet arsa ve arazi satacak. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Muğla projesi için düğmeye bastı! O ilçede tam 574 ucuz konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla projesinin ihalesini 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştiriyor. 

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Muğla'da son dakika imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Muğla projesi için son dakika müjdesi geldi! O ilçeye tam 574 ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Muğla projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Muğla için acele kamulaştırma kararı!

Muğla ili Menteşe ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Muğla Menteşe'de imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe'deki imara aykırı yapıları yıkıyor.

Muğla'da kiralık 78 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan'da yer alan toplam 78 gayrimenkulü kiraya verecek.

Muğla Menteşe'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Muğla Satış Memurluğu, Muğla ili, Menteşe ilçesi, Karabağlar Mahallesi, 711 ada 51 parselde yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL'ye satıyor.

Muğla Menteşede öğrenci yurdu Haberi

Muğla Menteşede öğrenci yurdu

Bakanlarla yaptıkları görüşmelerde projelerin hayata geçirilmesi sözü aldıklarını belirten AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, "İl genelindeki okulların fiziki şartlarının düzeltilmesi, yöneticilerin liyakatları gözetilerek asaleten atanmaları, birleştirilmiş sınıfların kaldırılması, özellikle Milas ve Bodrum'da yaşanan öğrenci taşıma problemi, Muğla'daki okullara ödeneklerin artırılması" konularında Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı'dan söz aldık" dedi. Muğla'da yaşanan ara eleman açığını ortadan kaldırmak için meslek liselerinin güçlendirilmesi önerisini de Bakan Avcı'ya sunduklarını anlatan Milletvekili Öztürk, "Deniz ve turizm şehri olan Muğla'ya ara eleman yetiştiren ilgili meslek liseleri açılması talebimizi ilettik. Ayrıca Bodrum, Fethiye ve Yatağan'da halk eğitim merkezlerinin, Marmaris'e yeni İmam Hatip Lisesi açılması ve Milas İmam Hatip Lisesi'nin yenilenmesi gibi konularda görüş alışverişinde bulunduk" diye konuştu. Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'la görüşmelerinde il...