15 / 05 / 2024

Muğla özelleştirme ilanı

Muğla özelleştirme ilanı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya, Elazığ, İzmir, Karaman, Muğla ve Şanlıurfa'da yer alan 6 gayrimenkul için son teklif verme tarihi 4 Ekim 2018 tarihine uzatıldı..

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Muğla Milas'ta KDV, damga vergisi ve tapu harcından muaf arazi fırsatı!

Muğla İli Milas Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas Ören'de yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Özelleştirme İdaresi, 7 ildeki gayrimenkulleri 48 ay taksitle satıyor! İhalesi 13 Eylül'de!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satış yoluyla özelleştiriyor. İşte fiyatlar ve ödeme seçenekleri...

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

Özelleştirme İdaresi 13 ildeki 37 taşınmazı satıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 13 şehirde yer alan 37 ayrı taşınmazın özelleştirilmesi yapılacak. İdare tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilan kapsamında, söz konusu özelleştirme işleminin "satış" yöntemi kullanılarak gerçekleştirileceği belirtildi. 

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planları değiştirildi!

Özelleştirme kapsamında yer alan Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planlarındaki değişikliklere itirazlar yapılmıştı. O itirazlar kabul edilmedi ve İzmir'de bulunan bazı gayrimenkullerin de satış veya işletme hakkına ilişkin kararlar verildi.

Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Adana, Muğla ve İzmir illerinde yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek.

Muğla'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muğla Bodrum'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muğla'da son 1 yılda iflas eden ve konkordato ilan eden işletme sayısı TBMM'de!

Muğla'da son 1 yılda iflas eden, kapanan ve konkordato ilan eden işletme sayısı ile icra dosyası verileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla özelleştirme ilanı Haberi

Muğla özelleştirme ilanı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya, Elazığ, İzmir, Karaman, Muğla ve Şanlıurfa'da yer alan 6 gayrimenkulün özelleştirme ilanı 25 Haziran'da Resmi Gazete'de yayınlanmış, son teklif verme günü 31 Ağustos 2018 tarihi olarak belirlenmişti. 

Söz konusu gayrimenkuller için teklif verme tarihi uzatıldı. Yatırımcılar tekliflerini 4 Ekim 2018 Perşembe günü saat 17:00’ye kadar verebilecek.

YATIRIMCILARA DUYURU

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

İdaremizce 25/06/2018 tarihinden itibaren ihale ilanına çıkılan;

1 - Antalya ili, Alanya ilçesi, Kargıcak Mahallesi, 225 ada, 8 no.lu parselde kayıtlı 46.592,19 m2 yüzölçümlü taşınmazın,

2 - Elazığ ili, Merkez ilçesi, Sürsürü Mahallesi, 4668 ada, 2 no.lu parselde kayıtlı 10.526,64 m2 yüzölçümlü taşınmaz ve üzerindeki yapıların,

3 - İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 2876 ada, 12 no.lu parselde kayıtlı 8.181,00 m2 yüzölçümlü taşınmazın,

4 - Karaman ili, Merkez ilçesi, Kırbağı...