08 / 05 / 2024

muğla vergi dairesi başkanı zafer evci

muğla vergi dairesi başkanı zafer evci

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, vatandaşları korsan emlakçılara karşı bilinçli ve dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Muğla'da 11.7 milyon TL'ye icradan satılık 23 gayrimenkul!

T.C. Fethiye İcra Dairesi, Muğla ili, Seydikemer ve Fethiye ilçelerinde yer alan 23 gayrimenkulü 11 milyon 745 bin TL'ye satıyor...

Muğla'da 38.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ortaca İcra Dairesi Muğla ili, Ortaca ilçesi, Fevziye mahallesi, Akçagöl-Sarısu mevkii, 136 ada, 2 parselde yer alan taşınmazı 38 milyon 273 bin 493 TL'ye satıyor...

Muğla'da 18.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Milas İcra Dairesi Müdürlüğü, Muğla İli, Milas İlçesi, Bozalan Mahallesi 1895 parselde yer alan arsayı 18 milyon 242 bin 798 TL'ye icradan satıyor...

Muğla'da 6.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Muğla Milas'ta yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Muğla Atatürk Caddesi'nde 2. etap tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi 2. Etap yol projesini tamamladı.

Muğla Menteşe bu projelerle değişecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Alt Yapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü (AYKOME) tarafından Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezinde toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Menteşe projeleri masaya yatırıldı...

Muğla Ortaca’ya basketbol sahası inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ‘Spor tesisleri yapmak, işletmek ve amatör spor faaliyetlerine destek olmak’ amacından hareketle yapmaya devam ettiği spor tesislerine bir yenisini daha ekliyor.

Muğla Büyükşehir'den iki yeni tenis kortu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ve 7’den 77’ye herkesin spor yapabilmesi için Muğla’ya yeni spor tesisleri kazandırmaya çalıştıklarını söyledi.

Muğla Büyükşehir'den 100 milyonluk yol yatırımı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluğunda bulunan yolları daha güvenli ve modern hale getirmek için il genelinde özveriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir'den Datça'ya halı saha!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından Datça İlçesi Cumalı Mahallesinde yapımı tamamlanan halı saha ve tesis, Datçalı vatandaşların hizmetine sunuldu.

Muğla'da icradan 16.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Bodrum 2. İcra Dairesi, Muğla İli Bodrum İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 16 milyon 214 bin TL olarak belirlendi.

Muğla Menteşe’de Katı Atık Depolama Tesisi çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Menteşe ilçesi Akkaya Mahallesi Sarıotluk Mevkiinde katı atık düzenli depolama tesisi yapımı için çalışmalara başlayarak ihale sürecini tamamladı.

Muğla Büyükşehir’den Binaların Yangından Korunması eğitimi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile İtfaiye Dairesi Başkanlığı koordinasyonluğunda personele yönelik “Binaların Yangından Korunması Yönetmeliği ve Yangına Dayanaklı Kapılar” ile ilgili eğitim düzenlendi.

muğla vergi dairesi başkanı zafer evci Haberi

muğla vergi dairesi başkanı zafer evci

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, vatandaşları korsan emlakçılara karşı bilinçli ve dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bir basın toplantısı düzenleyen Evci, turizmin yoğun olarak yaşandığı Muğla'da son yıllarda gayrimenkul alım, satım ve kiralamalarda artış olduğunu bildirdi.


Evci, "Tüm sektörlerde olduğu gibi satın alma ve kiralama işlemlerinde aracılık eden, ilimizdeki derneklere bağlı, yasal olarak faaliyet gösterip Tapu Sicil müdürlüklerinde veya diğer kamu kurumlarında iş takip formları ve kimlik kartlarıyla işlem yapan emlak müşavirlerinin aldıkları ücrete kadar tüm bilgilerin bu formlarda mevcut olması, takip ve kontrolleri de mümkün kılmaktadır. Yasaların gerektirdiği şartları taşımayan, vergi dairesi kaydı olmayan, korsan çalışanların sayısının da her geçen gün arttığı ve yasal yükümlüklerini yerine getiren emlakçılara karşı haksız kazanç elde ettikleri hususunda duyumlar alıyoruz." dedi. Mükelleflerin ve...