16 / 05 / 2024

Muğla yer altı kaynakları

Muğla yer altı kaynakları

Milas ilçesindeki Yeniköy Termik Santrali kömür ocağında göçük meydana geldi. YEAŞ Genel Müdürü Gül " Herhangi bir can kaybı ya da zarar yaşanmadı " dedi.

Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Adana, Muğla ve İzmir illerinde yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek.

TOKİ Muğla kura sonuçları Şubat 2020 sorgulama!

TOKİ Muğla kura sonuçları Şubat 2020 sorgulama ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor. Muğla TOKİ projelerinde toplam 1.000 adet konut bulunuyor.

TOKİ Muğla kura çekilişi ne zaman 2020? 

TOKİ Muğla kura çekilişi ne zaman 2020 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Muğla kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Muğla kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ 100 bin konut Muğla kura çekimi sonuçları isim listesi 2020!

TOKİ 100 bin konut Muğla kura çekimi sonuçları isim listesi 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Muğla kura sonuçları 2020 isim isim tam liste!

TOKİ Muğla kura sonuçları 2020 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Muğla Bodrum'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla ili, Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muğla Yatağan'da 4.8 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan'da yer alan 19 gayrimenkulü toplam 4 milyon 829 bin 700 TL bedelle satışa çıkardı.

Muğla'da bir bölümü çöken tescilli yapı yıkıldı!

Muğla Bodrum Turgutreis Caddesi Kelerlik Mescit Sokak'ta yer alan bir bölümü çöken taşınmaz kültür varlığı niteliğindeki tescilli yapı iş makinesiyle yıkıldı...

TOKİ Muş Merkez Kepenek alt gelir 2019 başvuruları başladı!

TOKİ Muş Merkez Kepenek alt gelir 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

ÖİB Muğla'daki gayrimenkul satışını onayladı!

Muğla ili Yatağan ilçesi Bencik Merkez Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

ÖİB Muğla'daki gayrimenkulün imar planını onayladı!

Muğla ili Bodrum ilçesi Gökçebel Mahallesi'nde yer alan 603 ada, 3 numaralı parsele ilişkin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı.

ÖİB Muğla'daki gayrimenkulün imar planını onayladı!

Muğla ili Bodrum ilçesi Bitez mahallesinde yer alan 349 ada, 2 parsele ilişkin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı.

ÖİB Muğla Bitez'deki gayrimenkulün satışını onayladı!

Muğla Bitez'de yer alan 40 bin 530 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Muğla yer altı kaynakları Haberi

Muğla yer altı kaynakları

Milas ilçesindeki Yeniköy Termik Santrali'ne kömür sağlayan İkizköy ocağında göçük meydana geldiği bildirildi. 


Yeniköy Elektrik Üretim AŞ. (YEAŞ) Genel Müdürü İbrahim Hakkı Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kömür ocağındaki görevli ekiplerin göçüklere karşı sık sık çalışmalar yaptığını söyledi.


Faal halde bulunan İkizköy kömür ocağında göçük yaşanacağının anlaşılması üzerine ekiplerin gerekli güvenlik önlemlerini aldığını ifade eden Gül, "Herhangi bir can kaybı ya da zarar yaşanmadı. Toprak ve su hareketlerinden kaynaklanan bir durum" diye konuştu.


Gül, göçük yaşanan alandaki çalışmaların önlemlerin tamamlanmasından yeniden başlayacağını dile...