30 / 04 / 2024

Muğla yol genişletme çalışmaları

Muğla yol genişletme çalışmaları

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için il genelinde yol bakım, onarım ve yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planları değiştirildi!

Özelleştirme kapsamında yer alan Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planlarındaki değişikliklere itirazlar yapılmıştı. O itirazlar kabul edilmedi ve İzmir'de bulunan bazı gayrimenkullerin de satış veya işletme hakkına ilişkin kararlar verildi.

Muğla'da son 1 yılda iflas eden ve konkordato ilan eden işletme sayısı TBMM'de!

Muğla'da son 1 yılda iflas eden, kapanan ve konkordato ilan eden işletme sayısı ile icra dosyası verileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla Güllük Limanı'nın genişletilmesi mecliste!

Muğla ilinin Güllük Limanı'nın genişletilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ergun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Hatay Üzümdalı'nda yol genişletme çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Muğla Büyükşehir'den 249 milyonluk yol yatırımı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi şehirde yaptığı 565 Milyon TL yatırımın 249 Milyon TL’sini yollar için harcadı.

Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni yol mu yapılacak?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, 14 Şubat’ta Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan yol genişletme dönüş yol projeleriyle Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni bir saldırı düzenleneceğini açıkladı.

Muğla Ortaca Kemal Şahin Bulvarı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 9900 metrelik Ortaca Kemal Şahin Bulvarı'ndaki yol çalışmaların tamamladı.

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Muğla Atatürk Caddesi'nde 2. etap tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi 2. Etap yol projesini tamamladı.

Muğla Yatağan Sağlık Evi açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Yatağan Belediyesi işbirliğiyle Cazkırlar ve Yaylaköy Mahallelerinde yapılan yol, sağlık evi ve düğün salonu hafta sonu yapılan törenle tanıtıldı...

Manisa Alaşehir'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Tepeköy Mahallesi’nde yol genişletme ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Birçok mahalleyi birbirine bağlayan yoldaki çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Muğla yol genişletme çalışmaları Haberi

Muğla yol genişletme çalışmaları


Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluğunda bulunan yolları daha güvenli ve modern hale getirmek için özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Menteşe İlçesi Yılanlı Yolu, Köyceğiz ilçesi Ağla yolunda genişletme, Milâs İlçesinde Bozalan, Konak mahallerinde ve Seydikemer İlçesinde Doğanlar, Kayabaşı, Kabaağaç Mahallelerinde banket bakım, onarım çalışmalarına devam ediyor.


Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, Muğla’ya yakışır modern ve güvenli yollar için ekiplerin mesai saati gözetmeden çalıştığını söyledi. Kılıç; “ Ekiplerimiz il genelinde yol bakım, onarım, şarampol temizliği ve yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Daha güvenli ve modern yollar için tüm ilçelerimizde çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” dedi.



Muğla Büyükşehir...