13 / 05 / 2024

Muğlada kış turizmi

Muğlada kış turizmi

Muğla'da kış mevsimi olmasına karşın Akyaka'da bazı vatandaşlar sahilde güneşlenirken bazıları da kent merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Yılanlı Dağı'na giderek karın keyfini çıkarıyor.

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğukan Buz tarafından kuruldu.

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Demirtaş tarafından kuruldu.

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çınar tarafından kuruldu.

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Baylan ve Murat Seheryıldızı ortaklığında kuruldu.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Monowela Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Monowela Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Emin Çelik tarafından kuruldu.

Kurbanlık fiyatları belli oldu mu? İşte küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları...

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurbanlık fiyatları da vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Bayramda kurban kesmek isteyen vatandaşlar, “Kurbanlık fiyatları belli oldu mu? Kurbanlık fiyatları ne kadar?” şeklinde arama motorlarında araştırmaya başladı.

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

Aralık ayı kira artış oranı belli oldu mu? Aralık ayı kira artış oranı ne kadar?

Aralık ayının gelmesiyle birlikte mülk sahipleri ve kiracılar Aralık ayı kira artış oranının açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. Peki, Aralık ayı kira artış oranı belli oldu mu? İşte detaylar...

TOKİ Muğla Köyceğiz projesiyle 574 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Köyceğiz projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Muğla Köyceğiz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Köyceğiz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Köyceğiz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Kuruldu!

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Pendik’te Eda Kurt ve Nurettin Kurt ortaklığında kuruldu!

Muğlada kış turizmi Haberi

Muğlada kış turizmi

Muğla'da iki mevsim bir arada yaşanıyor.


"Yeryüzü cenneti" tabir edilen Türkiye'nin turizm cenneti Muğla'da bir günde iki mevsimi bir arada yaşamak mümkün.


Kış mevsimi olmasına karşın Akyaka'da bazı vatandaşlar sahilde güneşlenirken bazıları da kent merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Yılanlı Dağı'na giderek karın keyfini çıkarıyor.


Hava sıcaklığının 2 dereceye kadar düştüğü Yılanlı mevkisinde hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar, karda mangal yaptı. Çocuklar ise kardan adam yapıp kartopu oynadı. Çok sayıda vatandaşın akın ettiği bölgede araçlar uzun kuyruk oluşturdu.


Bodrum'dan Muğla'ya geldiğini belirten Emre İlter, AA muhabirine, arkadaşlarıyla bölgede bulunduklarını belirterek, "Biz Türkiye'nin en güzel köşesinde yaşıyoruz. Burada kartopu oynarken Muğla'nın kıyı kesimlerinde insanlar denize girip yürüyüş yapabiliyor" dedi.


Bazı vatandaşlar ise Muğla'da her yerde kar görmek mümkün olmadığı için, karın düştüğünü haber alınca Yılanlı'ya...