28 / 04 / 2024

Muğlada kruvaziyerle canlanıyor

Muğlada kruvaziyerle canlanıyor

Bahama bayraklı Albatros ve Malta bayraklı Europa-2 isimli yolcu gemileri aynı gün Marmaris'e geldi. Gemilerde çoğu Alman yaklaşık bin yolcu ve 700 personel bulunduğu belirtildi.

Şimdi emlak almanın zamanı mı? Vatandaşlar bekliyor mu, alım yapıyor mu?

Ev alacaklar ve yatırım yapacaklar 'Şimdi emlak almanın zamanı mı?' sorusunun yanıtını merak ediyor. Hisse senedi ve eurobond yatırımcısı Bay Tutumlu, X sosyal medya hesabından bir grafik paylaşarak konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Öğrencilerin heyecanla beklediği vergisiz bilgisayar, telefon ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, Vergisiz vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Dolar imparatorluğu sallanıyor mu? Tehlike çanları çalıyor

Dünyadaki merkez bankalarında döviz rezervleri gittikçe azalıyor. Bu durum dolar imparatorluğu sallanıyor mu? sorusunu gündeme taşırken Takvim Gazetesi yazarı Bekir Hazan merkez bankalarında bulunan döviz rezervlerine değinerek gelişmeleri açıkladı...

BDDK’nın açıklanmasına göre otomotiv pazarı yeniden canlanıyor!

Otomobil sahibi olmak isteyenler taşıt kredilerine gelen yeni düzenlemeden yararlanabilecek. Bu sayede Türkiye'nin otomotiv pazarındaki payı artacak mı? Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği Başkanı Turgay Mersin konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

İkinci el ve sıfır otomobil piyasası canlanıyor! Kredi ve vade sayısı yükseltiliyor!

Otomobil sahibi olmak isteyenler taşıt kredilerine gelen yeni düzenlemeden yararlanabilecek. Böylece ikinci el piyasası hareketlenecek mi? Oto galericiler konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Konut piyasaları canlanıyor!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, son yıllarda azalan konut üretiminin mevcut konut talebine cevap veremez hale geldiğini ve tüketicilerin 2.el piyasalara yöneldiğini değerlendirdi.

Kırıkkale Keskin'e yeni çarşı inşa edilecek!

Geçtiğimiz yıllarda yeni sanayi sitesinin yapılması nedeniyle boşaltılan Keskin çarşı merkezi yeniden canlanıyor. 2 bin 490 metrekare alana inşa edilen proje ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. 

Yazlık ve imarlı arsa fiyatları uçtu!

Koronavirüs salgınıyla birlikte hem yaşam tarzları hem de tatil tercihleri değişti. Online eğitimler, online toplantılar yazlıklardan dönüşlerin uzamasına sebep oldu. Kovid-19 salgınından sonra tatil bölgelerine olan ilgi daha da artarken, konut piyasası da her geçen gün daha çok canlanıyor.

IMF Başkanı Georgieva: Dünya ekonomisi yavaş yavaş canlanıyor!

IMF Başkanı Georgieva, dünya ekonomisinin yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) yol açtığı krizden yavaş yavaş kendine gelmeye başladığını dile getirdi.

Konuta talep attı! Yeni dönem başladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konut piyasası ve tüketici eğilimleriyle ilgili görüşlerini paylaştı. Yazıcı, ''Konut kredi rakamlarını düşürdüğünüz zaman konut sektöründe alım satım canlanıyor'' dedi.

Konut kredisi faizleri düşüyor mu? Ev alacaklar dikkat!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs belası ile mücadele ettiğimiz şu dönemde başta kamu bankaları olmak üzere tüm bankalar vatandaşlara nefes aldıracak kredi müjdeleri verdi. Peki konut kredisi faizleri düşüyor mu?

Konut kredisi faiz oranları düşüyor mu?

Son zamanlara özel bankalar kredi faiz oranlarını düşürmeye devam ediyor. Peki konut kredisi faiz oranları da düşüyor mu? İşte kredi faizlerinde son durum...

Muğla Büyükşehir'den Menteşe Arasta’ya 2.1 milyar TL'lik tarihi dokunuş!

Muğla arasta bölgesinde bulunan tarihi Yağ Hali yeniden canlanıyor. Yüzde 51’lik kısmı tamamlanan Yağ Halinde taş duvar örüm işleri tamamlanırken, bodrum katta seramik döşemesi, kapı montajı ve badana işlemleri de tamamlandı.

Muğlada kruvaziyerle canlanıyor Haberi

Muğlada kruvaziyerle canlanıyor

Bahama bayraklı Albatros ve Malta bayraklı Europa-2 isimli yolcu gemileri aynı gün Marmaris'e geldi. 


Yunanistan'dan gelen kruvaziyerlerden Albatros, Marmaris Limanı'nın büyük rıhtımına, Beyrut'tan gelen Europa-2 ise küçük rıhtıma yanaştırıldı. Gemilerde çoğu Alman yaklaşık bin yolcu ve 700 personel bulunduğu belirtildi. 


Gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden gruplar halinde ayrılan turistler, havanın güneşli olmasını fırsat bilerek Yatlimanı, Kordon ve Atatürk caddelerinde yürüyüş yaparak ilçeyi tanımaya çalıştı. Turistlerden bazıları günlük turlara katılarak tarihi öneme ve doğal güzellere sahip yerleri ziyaret etti. İlçe merkezinde kalanlar ise deniz kıyısındaki kafeterya ve restoranlarda zaman geçirdi. Marmaris Kapalı Çarşısı'nı gezerek alışveriş yapan yolcular, turizm sezonunun son günleri olduğu için sakin olan çarşıya canlılık getirdi. 


Kruvaziyerlerden Albatros'un Güney Kıbrıs'ın Limasol Limanı'na, Europa-2'nin de Yunanistan'ın Kos Adası'na gitmek üzere akşam saatlerinde...