30 / 04 / 2024

muğlada ormanda yangın çıktı

muğlada ormanda yangın çıktı

Milas'ta ormanlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alındı.Alınan bilgiye göre, Bodrum-Milas karayolu Kuyucak mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın 2 saatte kontrol edildi.

DASK zorunlu mu? DASK yaptırmamanın cezası var mı?

DASK, ile depremin ve deprem sonucu meydana gelen yangın, infilak, tsunami ve yer kaymasının doğrudan sebep olacağı maddi zararları, poliçenizde belirtilmiş limitler dahilinde nakit olarak karşılıyor. Peki, DASK zorunlu mu?

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Muğla Ortaca Devlet Hastanesi inşaatında yangın çıktı!

Ortaca Gölbaşı Mahallesi anten tepe mevkiinde yapımı devam eden 100 yataklı Ortaca Devlet Hastanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Apartmanlarda yangın merdiveni zorunlu mu?

Yangın merdivenleri, özellikle çok katlı yapılarda meydana gelebilecek olumsuz bir durumda içerideki insanlarının bu durumdan kurtulmasını sağlayan yapılar olarak tanımlanıyor.Peki, apartmanlarda yangın merdiveni zorunlu mu?

Afyonkarahisar'da kışlada yangın çıktı!

Afyonkarahisar'da, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı'na bağlı 8. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı General Asım Gündüz Kışlası'ndaki bir binada yangın çıktı...

Apartmanda yangın tüpü zorunlu mu?

2007 yılında Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik gereğince bazı yapı ve inşaatlarda yangın tüpünün bulundurulması mecburi oluyor. Peki, apartmanda yangın tüpü zorunlu mu?

Aydın'daki makilik alanda yangın çıktı!

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, sabaha karşı Kırkevler mevkisinde makilik alanda henüz tespit edilemeyen nedenle çıkan yangının yaklaşık 3,5 saat sonra kontrol altına alındı.

Muğla'da bir gecede 3 yangın!

Marmaris ve Gökova'daki yangının ardından Seydikemer'de de yangın çıktı. Marmaris'teki yangın nedeniyle 44 dairenin bulunduğu bir site boşaltıldı. Dumandan etkilenen 18 kişi ayakta tedavi edildi.

Marmaris'te yangın çıktı! Bir site boşaltıldı!

Muğla Marmaris'te çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangın nedeni ile 44 dairenin bulunduğu bir site boşaltıldı. Havanın kararması nedeniyle söndürme çalışmaları karadan sürdürülüyor.

Muğla Ula'da orman yangını çıktı!

Muğla'da orman yangını çıktı. Ula ilçesinde çıkan yangına 3 helikopter ile havadan, 9 arazöz ve 60 orman işçisiyle karadan müdahale ediliyor. Ekipler, yangını kontrol almak için mücadele veriyor..

Muğla'da orman yangını!

Milas'ta ormanlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alındı.Alınan bilgiye göre, Bodrum-Milas karayolu Kuyucak mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın 2 saatte kontrol edildi.

Muğla'daki yangında 600 hektar alan zarar gördü!

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi'nde dün başlayan ve gece boyunca devam eden yangın, kontrol altına alındı.Köyiçi Mezarlık mevkisinde başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü.

Muğla'daki orman yangını kontrol altına alındı!

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi'nde dün başlayan ve gece boyunca devam eden yangın kontrol altına alındı kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 600 hektar alan zarar gördü

muğlada ormanda yangın çıktı Haberi

muğlada ormanda yangın çıktı

Milas'ta ormanlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alındı.


Alınan bilgiye göre, Bodrum-Milas karayolu Kuyucak mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 


Yangına, Milas Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı 4 uçak, 3 helikopter, 7 arazöz ve 60'a yakın orman işçisi ile müdahale edildi. 


Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayılan yangında çok sayıda Halep çamı zarar gördü. Yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınan yangında, 3 hektarlık orman alanı zarar...