16 / 05 / 2024

muhafazakar siteler istanbul

muhafazakar siteler istanbul

Muhafazakar konut projesi Locca Beykent'te ankastreli oturuma hazır dairelerin satışları devam ediyor. Locca Beykent'te 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 daire seçenekleri sunuluyor...

Müslüman Rusların konut tercihi muhafazakar siteler oldu!

2022'nin ilk 9 ayında Türkiye’de satılan her 5 konuttan birini Ruslar satın aldı.  Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş yabancıların ilk tercihinin İstanbul’daki muhafazakar konut siteleri olduğunu söyledi

Okyanuslarda yüzen siteler inşa edilecek!

Tasarımcılar kalabalık şehirlerden sıkılanları açık denizlere davet ediyor. Deniz tabanına sabitlenmeyecek yeni yerleşim birimleri adeta yüzen siteler olarak okyanuslarda dolaşacak...

Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Esenyurt'ta, Tekfen Emlak Geliştirme'nin yaptığı HEP istanbul projesinde 30 Ekim'de satışa çıkartılan 418 dairenin yüzde 60'lık kısmı satıldı. Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor

Moment İstanbul Evleri nerede?

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Momen İstanbul projesinde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde daireler yer alıyor. Peki Moment istanbul Evleri nerede?

Marka ve Axis İstanbul Perakende Günleri'nde!

Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılıyor. Sur Yapı, daha önce lansmanını gerçekleştirdiği Marka ve Axis istanbul'u perakende sektörüyle buluşturuyor. Sur Yapı Eylül 2014'te Metrogarden AVM'nin açılışını yapmıştı.

Siteler-Karapürçek teleferik projesi iptal!

Ankara 11. İdare Mahkemesi, daha önce hakkında durdurma karan bulunan Siteler-Karapürçek teleferik hattını iptal etti. Kararda hat ve istasyonların yeriyle ilgili belirsizliklere de dikkat çekti.

Siteler-Karapürçek teleferik hattı iptal edildi!

Ankara 11. İdare Mahkemesi, Siteler-Karapürçek teleferik hattını iptal etti. Mahkeme karara gerekçe olarak, 1/25.000 ölçekli 2023 Başkent Ankara Nazım îmar Planı'nda teleferik hattının bir ulaşım sistemi olarak yer verilmemesini gösterdi.

Ankara Siteler teleferiğine iptal kararı çıktı!

Siteler teleferiğine iptal kararı çıktı. ANKARA 11. İdare Mahkemesi, daha önce hakkında durdurma karan bulunan Siteler-Karapürçek teleferik hattını iptal etti. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş kararı değerlendirdi.

The İstanbul Edition’a uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; dünya üzerinde 50 ülkenin katılımı ile gerçekleşen International Hotel Awards’da ‘2014 En İyi Sürdürülebilir Otel Ödülü’nün sahibi oldu.

Sembol İstanbul'da üç farklı ödeme sistemi!

Sembol istanbul projesi hızla yükseliyor. 3 resideııce ve 1 AVM'den oluşan Sembol İstanbul A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veriyor.

Kanal İstanbul fiyatları çıldırttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı Vildan Kaya, kamuoyuna " Çılgın Proje " olarak lanse edilen Kanal istanbul Projesinin açıklanmasıyla birlikte bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi.

Boğaçayı projesi, Kanal İstanbul kadar önemli!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Boğaçayı projesinin kente 40 kilometre daha sahil alanı kazandıracağını belirtti. Türel 'Boğaçayı projesi Kanal istanbul kadar önemli' dedi.

Skyland İstanbul projesi 3 kule halinde yükseliyor!

Eroğlu Gayrimenkul'lün istanbul Seyrantepe'de konumlandırdığı, Skyland İstanbul; AVM, ofis, otel ve rezidans ile karma bir yaşam alanı sunuyor. Proje farklı yüksekliklerde 3 kule ve bu kuleleri birleştiren bir meydandan oluşuyor.

muhafazakar siteler istanbul Haberi

muhafazakar siteler istanbul


Su Yapı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Locca Beykent projesi, İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü-Beykent bölgesinde yer alıyor. Locca Beykent projesinin inşaatı 2014 yılında başladı.


Muhafazakar aile yaşamına hitap eden Locca Beykent projesi 128 daire ve 16 dükkandan oluşuyor. Dairelerin hemen teslim edildiği Locca Beykent projesi 5 katlı altı bloktan meydana geliyor.


24 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Locca Beykent projesi 7 bin metrekare alanda hayata geçirildi. Locca Beykent'te 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 daire seçenekleri sunuluyor.


Yüzde 75 yeşil alanın bulunduğu Locca Beykent projesinde hamam, sauna, çocuk oyun alanı, kapalı havuz, çocuk havuzu, fitness salonu, çok amaçlı spor sahası, mini club, otopark gibi sosyal imkanlar mevcut.


Locca Beykent projesinde daireler davlumbaz, fırın, mikrodalgalı olarak ankastre şekilde teslim ediliyor. Locca Beykent projesi E-5'e ve...